Breeders Open er en landsdekkende unghestserie i dressur og sprang som arrangeres av Norges Rytterforbund og Norsk Varmblod for alle unghester uavhengig av stamboktilhørighet.

Breeders Open er åpen for 4 til 7 år gamle hester. For å stimulere til bedekning av unge hopper, kan 6-års hopper som har hatt føll delta i en yngre årsklasse (må dokumenteres).

Finalene er åpne for alle kvalifiserte unghester, kvalifiseringskrav finner du i statuttene for de enkelte grenene og årsklassene.

nryf-logo

Stall-Ks 4-årscup

stall-k-logo (1)

Stall-K’s 4-årscup er en dressurcup for fire år gamle dressurhester som har vært arrangert mer eller mindre sammenhengende siden slutten av 90-tallet, og har blitt en institusjon i norsk dressursport. Cupen ble etablert av Stall-K for å stimulere til utdanning og bruk av de unge dressurhestene, og er fremdeles sponset av stifteren. Fra 2015 er Stall-K’s 4-årscup en del av Breeders Open-konseptet, men har fremdeles en særstilling i kraft av sin tradisjon og kontinuitet.

Stutteri Bs 7-årscup

Stutteri B`s 7-årscup er en dressurcup for syv år gamle dressurhester. Cupen blir arrangert for første gang i 2016. Cupen er etablert av Stutteri B for å stimulere til fokus på å fullføre utdanningstrappen for de unge hestene, slik at vi i Norge fortsetter å få frem hester av internasjonal klasse til de høyeste klassene. Stutteri-B’s 7-årscup en del av Breeders Open-konseptet.