Norsk Varmblod / Agria Dyreforsikring

Rabatt hos Agria Dyreforsikring

5 % rabatt på hesteforsikring

Som et ledd i samarbeidet ønsker Agria Dyreforsikring å tilby gode forsikringsløsninger for Norsk Varmblod sine medlemmer, bidra til sunn og norsk hesteavl samt øke kunnskapen om skadeforebygging.

Agria ønsker gjennom et samarbeid med dyreeierorganisasjoner og andre partnere å forbedre helsen og øke sikkerheten for dyr. Dette ved å øke forsikringsgraden, bidra til aktiviteter med fokus på helse og sikkerhet samt andre tiltak.

Som medlem får du 5 % rabatt på Agrias hesteforsikringer!

Rabatt hos Holtan Hestebiler

Holtan Hestebiler tilbyr 15% rabatt til våre medlemmer ved leie av hestebil. Holtan Hestebiler holder til i Holmestrand og kan tilby biler i alle størrelser!

Stallion 3500 kg. Dette er en to-hesters bil med hingsteinnredning for klasse B. Den finnes med og uten soveplass og alkove, og har en nyttelast på 900 kg. Vi har også en kortere utgave uten seng og hingsteinnredning med nyttelast på over 1000 kg. Alle bilene er registrert for tre personer og har hengerfeste som kan trekke 2500 kg.

Stallion 4500 kg. Førerkort klasse C1. Har stallplass til to hester med en nyttelast på 1400 kg og kan trekke 3000 kg i hengervekt. Stallion 4500 kg er bygget på Renault chassis ramme med bakhjulstrekk og tvillinghjul. Bilene er registrert for tre personer og har soveplass til to.

motorhomes: Vi selger også store sekshestersbiler med full living, som er bygget på norske Scania chassis.

Du finner mer informasjon på holtanbil.no. Ved kontakt – oppgi medlemsnummeret (kundenummer på faktura) i NV.

Gratis annonsering på JustHorsies.com

Norsk Varmblod har inngått et samarbeid med JustHorsies, som innebærer at du som medlem kan annonsere dine hester helt gratis via ditt medlemskap i foreningen vår.

Rabattkoden er gyldig til og med 31.12.2024. Ta kontakt med oss på mail for å få den. Rabattkoden er kun gyldig for medlemmer i Norsk Varmblod.

Rabatt hos PC-Horse

PC-Horse hjelper deg i fôrplanleggingen ved å la deg utnytte analyseresultatene til å sette sammen en fôrrasjon som dekker hestens behov.

PC-horse er tilgjengelig på pchorse.no, hvor Norsk Varmblod er lagt inn som et valg med de nødvendige rasedataene som standard. I den forbindelse gir PC-Horse en rabatt på 20% av prisen til de femti første hvis du kjøper standardversjonen eller høyere av programmet.

Rabatten er gyldig til og med 31.12.2024. Ta kontakt med oss på mail for å få rabattkode. Rabattkoden er kun gyldig for medlemmer i Norsk Varmblod.

Rabatt hos Stallmestern

Stallmestern ved Thor Gunnar Mathisen utfører konsulent- og rådgivningstjenester om bygging og drift av anlegg til hest. Herunder alt fra valg av løsninger på stallbygg og ridehaller, via utebane, til driftsrelaterte saker som f.eks. vedlikehold av ridebaner. Skal du i gang med et større eller mindre prosjekt vil det å engasjere Thor Gunnar rask spare seg inn selv både i medgått tid for deg som byggherre og innsparte investeringer.

Oppstartsamtalen i form av møte eller e-post er gratis. Ut over dette får NV-medlemmene 10 % rabatt.

Tilgang til alle webinarer

Som medlem har du gratis tilgang til alle webinarer – send oss en mail til [email protected] for mer informasjon.

Landsdekkende tilbud

Våre fire aktive regioner bidrar til å skape verdifulle miljø i hele landet, og gir deg et tilbud der du bor.

Deltagelse på arrangementer

Medlemsrabatt ved deltagelse på regionale unghesttreninger, kurs og fagseminarer i regi av Norsk Varmblod.

Bruk av logo

Medlemmer står fritt til å bruke foreningens logo. Bruk av logo må ikke stride med foreningens virksomhet.

Unghestutdanning

Norsk Varmblod støtter utdanning av unghest gjennom samarbeid med NRYF, og gir økonomisk støtte til utvalgte unghesttreninger.

Avlsrådgivning

Foreningen tilbyr rådgivning ved valg av hingst til din hoppe, og råd i generelle spørsmål om hesteavl.

Sosialt felleskap

Gjennom våre regioner oppnår du verdifult samvær med andre avlsinteresserte

Innflytelse

Som medlem i Norsk Varmblod har du møte- og stemmerett ved de regionale møter, og kan påvirke avlen og de politiske beslutninger i foreningen.