Elitestevne, Ellingsrud, Dressur

Tailormade Hotmillion  Blue Hors Hotline - Akinos  Foto: Kari Bye

Tailormade Hotmillion
Blue Hors Hotline – Akinos

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Hotmillion (Blue Hors Hotline/Akinos), oppdretter Hanne Brænden Fet fikk en 4. plass i Prix St. Georges på fredag med 67,763 %. Ekvipasjen vant søndagens PSG med 65,439 %.

Cecilie Schilbred og WS Aurater (Aurelio/Diamond) fikk en fjerdeplass i MB:2 på lørdag med 61,814 %

Rikke Mysager og CC Royal (Paridor/Garcon xx) fikk en 8. plass med 64,167 % i Prix St. Georges på lørdag, mens de fikk en 2. plass i FEIs individuelle program for ungryttere på søndag med 63,684 %.

Stine Marie Gøtesen og Danilla (Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur) vant Intermediaire A på lørdag med 63,519 % oppdrettere er Kathrine og Elisabeth Gunby. Ekvipasjen vant også Intermediaire II på søndag med 65,746 %

Stang ut-plasseringsmessig for alle NV-unghester i helgen, men gode prosenter over 70-tallet for flere, deriblant Eks Copy IV MeDonna RomanSunds LandgianiGjeteruds Olympic og Dante

Landsstevne, Øvre Romerike Rideklubb, Feltritt

Diamond Diaz Tobajo Picez - Diligo xx

Diamond Diaz
Tobajo Picez – Diligo xx

Anne-Cathrine Sellæg på egenavlede Diamond Diaz (Tobajo Picez/Diligo xx) vant sesongens første CNC* (MB) med 72,17 % i dressuren, null feil både på sprang og terrengdelen med bare bittelitt bom på optimaltiden.

Hilde Helene Øistad på Claudia (Uffe Korshøigaard/Sappeur xx), oppdretter Morten Bekkelund fikk andreplassen i Hest 100 cm (LA), mens Hanne Mette Lund Dromnes på Hasiellas Dream (Akribori/Muthhil xx), oppdretter Siri Mette Riiser Lund kom på tredje.

Drammen springtour, CSI1*, CSIO3* og YH1*

Torsdag

JS Courbelle (Casir Ask/Lord Z) med rytter og oppdretter Jannicke Solheim tok en 5. plass i CSI1*, bronsetur på torsdag. Hedda Hagen på JJ Casiska (Cajus/Faram) kom på 11.

Loribri Kingsland SM - Primas Foto: Rebecca Mender

Loribri
Kingsland SM – Primas

I torsdagens unghestklasse ble det ingen plasseringer på NV-hester, men derimot på avkom etter dem. Hoppen Burberry Mak er etter en NV-hoppe som opprinnelig het Take on me Mak (Tabasco La Silla/Calvados) som nå har fått navnet Townhead Tallulah V og som går internasjonalt med den britiske rytteren Emma Stoker, disse er inne på FEI/WBFSH sin ranking. Burberry Mak og den danske rytteren Rikke Haastrup ble nummer 5 i klassen. Hege Cecilie Tidemandsen og den tyske vallaken Grusets Talentino etter Tobajo Picez, ble nummer 12 i samme klasse, disse ble også nummer 10 i fredagens unghestklasse.

Karoline Veberg Tufte og Loribri (Kingsland SM/Primas) oppdrettet av Amund Eide fikk en 16. plass i CSI1* lille sølvtur (1.20)

Hanne Maren Helgedagsrud og Lusifer (Löjtnantshjärta/Lord Mayor) oppdretter Sigrid Holmen fikk en 4. plass i  CSI1* medium sølvtur (1.30)

Ida Johansen og Lady Catalina (Ladiesdream/Centauer Z) oppdretter stall CC fikk en 5. plass i CSI1* store sølvtur (1.35).

Fredag

Hanne Maren Helgedagsrud og Lusifer fikk en 13. plass i  CSI1* medium sølvtur (1.30), i samme klasse fikk Lisa Maagerø og Gamzas Quido LT  (Löjtnantshjärta/Sankt Gotthard) 17. plassen.

Ida Johansen og Lady Catalina fikk en 10. plass i CSI1* store sølvtur (1.40).

Lørdag

I  lille sølvtur (1.20) ble det en 17. plass for Karoline Veberg Tufte og Loribri.

Under finalen i CSIO3* medium gulltur (1.45) ble det en bom ned i omhoppingen og første uplasserte på Pål Flam og Jean Darc (Darco/Heartbreaker) oppdretter Robert Ruud.

I unghestenes finale ble det en 5. plass som beste femåring og beste Norsk Varmblod på den kårede hingsten Beat It (Heartbeat/Rebel Z III), rytter Marthe Sjøstrøm Andersen, eier og oppdretter Jeanette Fåne.

Søndag

Chaloubet Balou du Rouet - Chapman Foto: Rebecca Mender

Chaloubet
Balou du Rouet – Chapman

Finalen i CSI1* medium sølvtur (1.30) var stang inn med en 2. plass  for Hanne Maren Helgedagsrud og Lusifer.

Johan Sebastian Gulliksen og Chaloubet (Balou du Rouet/Chapman) oppdretter IdaLyng tok 2. plassen i årets siste klasse på Linnesvollen, Grand Prix i store sølvtur (1.40). Plassert i klassen ble også Mia Skrede på Caprino (Carano/Prints) oppdretter Eivind Stranden med en 7. plass. Lillebergs El Corazon (Etrusco/Robin Z) oppdretter Lene Renate Haugsten Berg og rytter Karen Lilleborge tok 9. plassen.

JBK Horse Show, Danmark, CSI2** Sprang

Danske Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly (Tobajo Picez/Jimtown) oppdretter Knut Erik Halvorsen fikk en 7. plass i Grand Prix storetur i 1.45 under JBK Horse festival 2015.