Pinsehelgen bød på norgesmesterskap i både sprang og dressur, og Norsk Varmblod hadde den beste mesterskapshelgen i manns minne med hele tre gullmedaljer, en sølvmedalje og ytterligere to plasseringer totalt. Norgesmesterne er presentert i egen sak.

Ullensaker Rideklubb, Elitestevne, Feltritt

Unbeatable Class Foto: Daniel Sandén

Unbeatable Class

Pinsehelgen ble det også arrangert et stort feltrittsstevne på Ullensaker med totalt 14 NV-ekvipasjer til start, plasseringsmessig ble det litt stang ut i de største klassene, men i Hest 90 cm kom Anne Marte Henriksen på Unbeatable Class (Unbelievable/Come Back II), oppdretter Silje Marie Hagren på en strålende andreplass, kun få poeng bak vinner. I samme klasse ble det også plasseringer på Anne Charlotte Myrvold og Eranthis (Tobajo Picez/Solos Carex), oppdretter Mary Best Granly, samt Synnøve Wehus på Ladys Andiamo (Alfas Arnt/Cascadeur) oppdretter Elisabeth Øye, disse fikk henholdsvis 4. og 5. plass.

Den siste helgen i mai var litt roligere på stevnefronten når det gjelder de større stevnene,  med ett landsstevne i sprang og ett i feltritt.

Hønefoss Og Ringerike Rideklubb, landsstevne, sprang

Nina Braaten & Røds PayDay Foto: Rebecca Mender

Nina Braaten & Røds PayDay

Nina Braaten og Røds PayDay (Padinus/Amicello), oppdretter Merete Rød hadde en super helg med seiere i 1.30, 1.35 og en femteplass i 1.40 på søndag.

Silje Ludvigsen og Carotino L (Corratus/Cornetto), oppdretter fam. Karen J Alsgaard tok seieren i søndagens 1.30, samt lørdagens 1.25. I tillegg var ekvipasjen plassert i fredagens 1.20.

Birk Harald Braaten Johnsen tok 3. plassen i søndagens 1.30 på Tobajo Pin Code (Tobajo Picez/Zeoliet), oppdretter Tormod Bakke Johnsen & Kristin Jerve. Ekvipasjen fikk i tillegg en 7. plass i 1.20 og en 6. plass i 1.25 de foregående dagene.

Martine Heggernes på Elle Charin (Clapton/Favoritas xx), oppdretter Nina Braaten & Geir Madsgård kom på tiendeplass i søndagens 1.20.

Sigrun Sætrevik og Peach Canei (Tobajo Picez/A’Khan Z), oppdretter Terje Olsen-Nalum tok 7. plassen i 1.25 på lørdag, samt 10. i 1.20 på fredag.

Victoria Presterud og Solbakkens Dragonheart (Heartbeat/Carolus I), oppdretter Nina Paulsen fikk åttendeplassen i 1.15.

I fredagens 1.10 ble det en 3. plass på Martine Haugli CC Luxor (Lux Z/Nimmerdor), oppdretter Stall CC.

Lommedalen Kjøre Og Rideklubb, landsstevne, feltritt

Caroline Walan Brekke og Boromir (Åtoftens Walit/Jorska db Mah. Mirza), oppdretter Wenche Antonsen, vant Hest 90 (LB).

Utland

Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly (Tobajo Picez/Jimtown), oppdretter Knut Erik Halvorsen vant 1.45 i Danmark.