CDI****, Hagen Tyskland, dressur

Disney i trav 2

Tidenes prestasjon av en NV-ekvipasje?

Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (Tobajo Picez/Walt Disney I), oppdretter Tobajo Sporthorses kvalifiserte seg til først til Grand Prix spesialen med 69.460% i Grand Prix før de slo til med en 6. plass under nevnte spesial med 71.941% under firestjerners-stevnet i Nederland i helgen.

Resultatlister Grand Prix
Resultatlister Grand Prix Spesial

CDI*** Zarkzow -Polen, dressur

Louise A. Løkken på NV-kårede Mr. Gold G. (Milan/Lobster) tok med seg en fjerde- og en femteplass i henholdsvis Grand Prix Spesial og Grand Prix under det internasjonale trestjerners dressurstevnet i Polen i helgen.

CIC*** Polen, Sopot, feltritt

Ellen Kristina Hynne og Rom Tikka (Zalmiak Firfod/Dubassoff xx) oppretter Mona Engebretsen debuterte i helgen i CIC*** og fullførte med godkjent resultat.

CSI**, Drammen Springtour, Linnesvollen, Uke 1, sprang

Hele 41 NV-ekvipasjer stilte til start under første uke av Springtour i Drammen, hvorav 20 fikk med seg en eller flere plasseringer hjem.

Mikkel Flam RR Lord of Rings

RR Lord of Rings

Best av alle var Mikkel Flam på RR Lord Of Rings (Lord Caletto/Royal Z II) oppdrettet av Odd I. og Unn Reierstad. Ekvipasjen fikk en 4. plass i en første klassen (1.30) i juniorenes store tur, før de like så greit tok med seg seieren i både 1.35 og juniorenes finale i 1.40. Plassert i juniorklassen ble også Synne Ljosland på Hope (Clinton I/Concorde) med 9. plass i og  både 1.30 og 1.35, mens Maren Helgedagsrud på Lusifer (Löjtnantshjärta/Lord Mayor) fikk en 11. plass i 1.30. I juniorenes lille tur fikk Birk Harald Braaten Johnsen og Tobajo Pin Code (Tobajo Picez/Zeoliet) en 8. plass i finalen.

I bronseturen ble det en 2. plass på Iselin Eng og Norums Hermann (Tobajo Picez/Crosby), mens både Marita Nyer Arntsen på Høidals Barchetta (Stanford/Egerländer) og Høidals Chiara (Livello/Ragazzo) samt Lara Sif Palsdottir på Høidals Devita (Åtoftens Walit/Bold Irish xx) og fikk med seg plasseringer hjem, alle tre er oppdrettet av Liv og Geir Høidal. Plassering fikk også Lillebergs Bananas (Cardento/Robin Z).

I lille sølvtur Marianne Hansen på Engas Diva (Cajus/Goldmaster) hjem en 4. plass, mens det ble plasseringer på både Mia Skrede på Caprino (Carano/Prints), Marta Gausen på Tobajo Pik Performance (Tobajo Picez/Lonely Boy) og Silje Ludvigsen på Carotino L (Corratus/Cornetto).

Bull's Carpe Diem Foto: Rebecca Mender

Bull’s Carpe Diem Foto: Rebecca Mender

I gullturen ble det en 4. plass i den storetur finalen på Pål Flam og Jean Darc, mens Maritha G. Knudsen og Lebec fikk med seg en 11. plass hjem på fredag. I lilleturfinalen var det Johan-Sebastian Gulliksen på Chaloubet (Balou du Rouet/Chapman) som fikk med seg en 4. plass hjem.

For unghestenes del så ble det en 2. og en 6. plass for Bulls Carpe Diem (Laurin/Animo), en 2. plass ble det også på Evita (Cicero van T&L/Lord Mayor). A Bella Joli (Heartbeat/Aston) fikk en 13. plass under unghestenes første klasse, mens Amund Eides Loribri (Kingsland SM/Primas) fikk en 5. plass i finalen. Verklands Quite Attila (Quite Expensive/Sancerre) fikk med seg plasseringer alle tre dager sammen med eier, oppdretter og rytter Cecilie Løften Verkland.

NV-kårede BB Lord Dolcetto fikk en 4. plass i lørdagens unghestklasse.

En komplett oversikt over stamme og oppdrettere av alle NV-hestene under første uke finner du her.

Landsstevne, Sørlandsparken Rideklubb, dressur

EKS Copy IV Me Foto: Eva Kindahl

Pernille Høistad og Eks Copy IV Me (Tobajo Picez/Bernstein) oppdrettet av Eva Kindahl vant begge femårsklassene med henholdsvis 77,000 og 75,200 %.

Stine Marie Gøtesen og Danilla (Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur) plasserte seg i alle sine tre starter, ekvipasjen fikk 65,658 % og en 4. plass i MA (Prix St. Georges), 68,553 % og 2. plass i VB (Intermediaire I FEI 2009) og i debuten i VA (Grand Prix FEI 2009) så klinket de til med 3. plass og 63,100 %

Landsstevne, Haugesund Rideklubb, dressur

Kine Bakka Arnesen og Solsidens Piqant (BlueHors Del Quinto/Aga-Khan) vant to av FH-nivåklassene (Galopp MB). I tillegg vant ekvipasjen MB:1 (D-stevneklasse) med 56,912%

Hanne Victoria Hatleskog og Winzerdonett (Donnerschlag/Allegro) var plassert i alle sine tre starter med seier i begge MB:2-klasser med henholdsvis 61,324 og 63,529% i tillegg fikk ekvipasjen en 2. plassi MB:3 med 61,618%.

Haugesund arrangerte også D-stevne klasser under stevnet:

Cicilie Lien og Zonnedauw (Dionysos/Asterix) fikk en 2. plass i både LC:2 62,533 % og LB:3 61,042 %.