TRIBIANI ?? TIL VM I DANMARK

18 år gamle Tribiani (NWB) e. Solos Landtinus og elitehoppen Mille Møgelvang (e. Michellino/May Sherif) – født og oppvokst i Åmot i Viken (den gang Buskerud) skal representere Singapore med rytter Caroline Chew under årets verdensmesterskap i dressur i Herning. Vi gratulerer igjen til oppdretter Anne Solberg.

Tribiani har tidligere representert Singapore i WEG, og deltatt i World Cup dressur. I fjor deltok ekvipasjen i OL i Tokyo, hvor de var maks uheldige. Det var blod fra Tribianis munn, og duoen ble eliminert.  Caroline Chew uttalte at vallaken sannsynligvis var uheldig og bet seg i leppa like før dommeren ringte i bjella.

– Det er synd at det skulle ende slik. Det var uansett mirakuløst at vi kom hit, så jeg føler meg privilegert og ydmyk over å være den første rytteren fra Singapore i OL, sa Chew etter eliminasjonen.

Rytter og eier, Caroline Chew, har England som base. Der trener hun for Matt Frost, en rytter som representerer England på internasjonalt nivå og som har sin bakgrunn både i Danmark og hos Carl Hester. Han har sikret seg halvbroren til Tribiani, nemlig Vizman (DWB) e. Vitalis u. Mille Møgelvang som ble født i 2018.

Les mer om Tribiani, Anne Solberg og Caroline Chew i denne fine artikkelen skrevet av Rebecca Ballestad-Mender.