Pressemelding fra Agria Dyreforsikring

I år trenger du ikke å møte opp fysisk for å få med deg det storslåtte Norgesmesterskapet i dressurridning på Gjøvik Rideklubbs Arena på Biri 26.-30. august. Du kan få med deg høydepunktene fra hvor enn du er.

Agria Dyreforsikring er stolt hovedsponsor av NM i Dressur som er litt annerledes i år grunnet Covid-19. Men fortvil ei, alle hesteinteresserte kan følge med på fantastiske dressuroppvisninger fra digitale flater.

– Vi sender livestream fra alle dagene via direktesport.no. Her kan en følge med uten ekstra kostnad dersom en har et abonnement hos en av Amedias aviser. Vi er også veldig glad for at Eurosport skal vise NM finale senior dressur – det betyr mye for hestesporten, sier Eddie Strandengen, leder i Gjøvik Rideklubb.

#stopphalthet i fokus

Til årets arrangement har hovedsponsoren Agria Dyreforsikring et viktig budskap til hestefolket.

– Sammen med blant andre Norges Rytterforbund har vi holdningskampanjen #stopphalthet hvor målet er å inspirere til hva trenere og ryttere selv kan gjøre for å forhindre halthet hos hestene, sier Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring.

Alle som deltar på Norgesmesterskapet vil få utdelt materiell med blant annet fine rytterøvelser, treningsveiledning og oppskrift på å lage en naturbane. En kan også få tilstendt materiellet tilpasset ryttere og trenere via bestillingsskjema på nettsidene til Agria.

Lederen i Gjøvik Rideklubb er glad for at forebygging av halthet er et tema under Norgesmesterskapet i Dressur.

– Vi setter pris på at vi kan bidra til å spre dette viktige budskapet ut mot hestemiljøet, sier Strandengen

Fullspekkede dager

Under Norgesmesterskapet blir det flotte dressuroppvisninger av Norges beste ekvipasjer. Utover konkurransene blir det åpningsseremoni, fellesmiddager, frokostbuffet, publikumscamp, konsert og en salgsmesse for hestesportutstyr.

– Vi er stolte over å ta del i et så flott arrangement hvor standarden på mesterskapet er høyt. Vi vil selvfølgelig være til stede på Biri og gleder oss over at arrangementet både kan nytes ved fysisk oppmøte, men også via digitale flater, sier Broholm Einarsen.


Tilhører du en rideklubb tilsluttet NRYF? Da kan du/dere søke om støtte til å etablere eller oppgradere en naturbane. Agria og NRYF vil dele ut 40 000 kroner til tre rideklubber, totalt 120 000 kroner. Vinnerne offentliggjøres under Kingsland Oslo Horse Show (KOHS) i oktober.

Søknadsfrist: 20. september 2020

Søk her!