Bradley Beach 177 RH

 

Stamtavle

Baroncelli Bergamon Baryshnikov
Paola
Madeira Matcho AA x
Picarla
Dora Diovanni Del Piero Donnerhall
Mascha St.pr
Wakonda Werther
Dolmara

 

 Baroncelli – Del Piero

Født: 2004
Stambok: Svensk Varmblod
Disiplin: Dressur

Tilgjengelig: Kari-Anne Jacobsen

Langlangt noe lavstilt hingst av ganske god type. Jevnt gode gangarter. Hingst med godt temperament. Avlagt dansk materialprøve med godkjent resultat. Startet i Ungarn og Danmark, med plasseringer t.o.m. Intermediare I. Hingsten viser meget god holdbarhet.

Eiers kommentarer:

Som 3-åring bestod han sin 35-dagers test og gjorde seg spesielt bemerket med sitt gode temperament. 4 år gammel kvalifiserte han seg til, og gikk finalen i championatet for 4-årige dressurhester.

2009 var et travelt år for den da 5 år gamle BB, hvor han satte ungarsk rekord i både A og L klasser (for internasjonale dommere), og ble tatt ut til å representere Ungarn under unghest VM samme år. Videre ble han kåret som fløyhingst i MSLT (Ungarsk varmblod), hvor han fikk. bl.a. 9,5 på type og ble også oppfordret til å stille til kåring i hannoveranerforbundet.

Året vant han flere kvalifiseringer og deltok i finalen i det ungarske sprangchampionatet for 6 åringer.

Da han var 7 år, var han allerede utdannet til S, men konkurrerte “bare” i M og ble “B-hest” på sitt første stevne i Danmark.

I 2012 hadde han rukket å bli 8 år og startet sesongen med å også bli kåret i sprangseksjonen av MSLT. Han hadde stor suksess på dressurbanene og vant flere PSG og intermediare I på internasjonale stevner. Han deltok også på det berømte “future champions” stevnet i Hagen, samt EM for juniorer i dressur, med sin 16 år gamle rytter som kun lånte ham i noen få uker!

Suksessen fortsatte og i 2013 ble BB også kåret i det tyske Oldenburgerforbundet.

I 2014 virket han som avlshingst, noe han synes var helt topp!

Tilbake på dressurbanene var han i 2015, da han igjen reiste rundt og konkurrerte internasjonalt med en nyklekket junior rytter. Det ble til og med finaleplass og sløyfe med hjem fra Hagen denne gang!

Etter bare to uker sammen, fikk BB og hans nåværende rytter bronse i Danmarksmesterskapet for beriderelever i fjor. Sist på året kvalifiserte han seg til Ecco Cup finale med Emily Kamstrup, etter bare få dagers trening. De er nå på det danske bruttolandslaget og vi forventer oss flere flotte prestasjoner i 2017.

Avl er ikke tilfeldig, og man skal ikke se langt etter hvorfor BB presterer som han gjør: Han er ut av den berømte “Claudine” hoppestammen, hvor det finnes mere enn 20 kårede hingster og enda flere statspremiehopper og internasjonale konkurransehester.

Moren H.St.B. Dora Diovanni er søster til de anerkjente hingstene Regazzoni og Donnerwerther. Videre er hun søster til statspremiehoppen Delight, som ikke hadde mindre enn to sønner med i DSA finalen i Odense 2008! Også søstrene St.Pr.St. Melodie og St.Pr.St. Melina, har bevist hoppelinjens styrke med utallige avkoms suksesser verden rundt.

Med 36.33% foredlerblod i årene og en helt fantastiske stamtavle, er det ikke noen overraskelse at han avler flotte velkonstruerte føll med gode bevegelser samt et intelligent og vennlig temperament.