Rank Unik 197 RH

Stamtavle

Revolution Rocky Lee Rock Forever I
Juicy
Rochelle Rouletto
Wachau
Uno Atikka Blue Hors Armano Buddenbrock
Atara xx
Uno Arizona Airport
Wella

Revolution x Blue Hors Armano

Født: 2019
Stambok: DWB
Disiplin: Dressur
Oppdretter: Stutteri Unik v/Morten Skov
Eiere: Stutteri Unik v/Morten Skov og Rebecka M. Dalvik

Tilgjengelig: Naturlig bedekning (se eiers kommentar)

Eiers kommentar:

Rank Unik blir tilgjengelig for naturlig bedekning sesongen 2023.️ Håndbedekkes.


Ønsker du å komme å hilse på han, så er du hjertelig velkommen! Bare å sende en melding, så avtaler vi. Han står like ved Tønsberg (Vestfold).

Rank Unik er en stor moderne hingst med det beste temperament. Han er født i 2019 og etter elitehingsten Revolution, med Blue Hors Armano som morfar. Gullkantet dressurstamme, men han har også vist god sprangteknikk til dressurhest å være.

Som sin far viser han eleganse, tre gode gangarter og det beste temperament i ung alder. En unghingst med en lys fremtid i sporten.

Rank Unik ble i fjor kåret som 3-års i Norsk Varmblod med beste gangartsindeks (8,2) av alle hingstene på hele kåringen, og hele 9 på ridbarhet. Selv i mye vekst og ung alder viste han seg supergodt både under egen rytter, testrytter og hele «stevne» og reisesituasjonen. Han er en fryd å ha med å gjøre i hverdagen, og er rett og slett en «gentle giant». Temperament scorer denne hesten høyt på, noe som også hans far er kjent for å avle. Trivelige hester med et godt hode!

Han er en hest jeg aldri har merket til hans unge alder, han er utrulig fornuftig og tålmodig. Like grei å holde på med fra bakken, under rytter, på tur, med smed, veterinær, reise med, andre hester, barn og andre dyr. Rett og slett bare utrulig snill og god. Han har akkurat passe driv, er selvgående, positiv og fremover uten å bli heit. Selvom han er stor (rundt 180) og jeg som rytter er relativt liten (167) så er han så ridbar og lett at han er en drøm å ri på. Han er godt proporsjonert, kort og langbeint. Kald i hodet og med på alt!

«En ung hest med naturlig oppoverbakke bæring som legger seg fint i hånden allerede som 3-års. Riktig riktig godt trav, riktig riktig god galopp. Godt avskyv bakfra, god skulderfrihet, løs hest, lydig hest. Litt bak i skritt idag, men det er en 3års som likevel skritter supersuper fint! Deilig hest!» skrøt testrytter Søren Wind av han på kåringen.

Og hvor enn han har vist seg i ettertid har han fått mye skryt og oppmerksomhet.

Han sto tilgjengelig for avl i fjor, men ble dessverre sparket i høysesongen og ble med det tatt ut av systemet. Det viktigste var at det fikk gro og bli bra igjen. Så da prøver vi igjen i år, og håper på en mye bedre sesong!

Rank Unik kan bidra med størrelse, åpenhet, ridbarhet, gang og temperament. Han har flott utrykk og masse tykk man og hale!

Viste han også til 3-årstest i Norsk Varmblod i september, hvor han fikk 1. kvalitet med en total på 8,2.

Vi gleder oss til å vise han i 4-årssesongen iår, og se avkom etter han videre.

Flere bilder og videoer kan ses av han på instagram @rebeckadalvik.

Bare å ta kontakt for en uforpliktende prat eller spørsmål.

1. rate 3000 kr
2.rate 4000 kr

Vet. utgifter og evt stasjonsutgift kommer i tillegg.

Mulighet for oppstalling over tid i nærheten, fullpensjon med eller uten trening både for korte og lengre perioder i sommer, begrenset plass. Avtales for hver enkelt om aktuelt.

Kontakt
E-post: [email protected]
Messenger: Rebecka Monsen Dalvik