Sir Cisco 161 RH

Sansisco Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Rosenfee Rohdiamant
Fauna
Florida E Arpeggio Acord II
Perle
Pensylvania Polany
Kentucky

Sansisco x Arpeggio

Født: 2006
Stambok: Mecklenburg
Tilgjengelig: Frossensæd hos Stutteri ML

Kåring

Veterinærklasse:
Mankehøyde:
WFFS: Negativ

Snaut middels stor hingst av god type. Pent hode. Lang, velformet hals. Lang, noe umarkert manke. God skulder. Velformet kryss med god muskelsetting. Gode lår og underlår. Føre bein med gode ledd og vinkler. Velformede høver. Ledig skritt.

Eiers kommentar

Sir Cisco har resultater og plasseringer i CIC3 *** feltritt, 130 cm sprang og MB dressur. Han ble nr. 6 i det Tyske Bundeschampionate som 6-åring med Inger Cathrine Bugge i salen. Kvalifisert til Unghest VM to år på rad. Kvalifisert og deltok i Junior INM i sprang med vår datter Thea Strand i 2015 (dessverre i finalen pådro de seg en del feil og rytter valgte å trekke seg). Sir Cisco har sølv i NM Youngrider feltritt med rytter Eline Kjos Nilsen 2017. Han har gjentatt den suksessen med sølv i Senior NM med rytter Heidi Brattlie Larsen 2019. I tillegg har han mange plasseringer i dressur igjennom flere år med dressur rytter Anne-Heidi Kjernmoen opp til MB nivå.

Sir Cisco’s stamme. Sancisco (Sandro Hit – Rohdiamant) han var overlegen vinner i sin 70- dagers test. Nr. 1 i dressuren og 2 i hoppning. Med 10 for ridbarhet, 9,5 for galopp, 9 for trav og 8,4 for skritt til sammen med sin 9 i hoppning imponerte han stort. Arpeggio (e Accord II-Power(e Pilot) vant bruksprøven i Westfalen, og er en meget komplett hingst, selv om han ikke er så gammel, har flere godkjente sønner og høy BLUP-index i både dressur og sprang. Polany (e Polydor) gjorde også er veldig bra bruksprøve og konkurerer i vansklig hoppning. Domenico, også høyt plassert i sin bruksprøve, konkurrerer idag vanskelig dressur.

Sir Cisco er fri for OCD og ikke bærer av WFFS-genet.