Stutteri B’s Something Beautiful

Van Vivaldi Vivaldi Krack C
Renate-Utopia
Amuel Olivi
Sarina
Hoya’s Beleza Fürstenball Fürst Heinrich
Maradonna
Bernadett Bernstein Las Marismas
Barbara

Van Vivaldi x Fürstenball

Født: 2020
Stambok: Norsk Varmblod
Oppdretter: Stutteri B AS
Eier: Stutteri B AS

Tilgjengelig: Fersk og kjølt transportsæd i 2024 hos Asak Hestesenter. Kontakt Vegard Brekke på tlf 92628155 eller [email protected]. Mer informasjon på stutteri-b.no.

Kåring 2023

Veterinærklasse: 1
Mankehøyde: 168 cm
Kåret 2023 – 2025

EKSTERIØR
Type 7,5
Hode/hals/kropp 7
Frambein 6,5
Bakbein 7,5
Bevegelsenes korrekthet 8
Bein totalt 7
Skritt 8
Trav 8,5
Galopp 7,5
Helhet 7,5
BRUKSPRØVE
Skritt 7,5
Trav 8
Galopp 7,5
Kapasitet 7,5
Ridbarhet 7,5
Gangartsindeks 7,6
RESULTAT
Eksteriørindeks 7,5
Gangartsindeks 7,6
Totalindeks 7,56

Edel, noe grunn hingst. Smalbygd. Spedlemmet. Meget godt trav.

Manglet litt fremadbydning. Bedrer seg under testrytter.

Eiers kommentar

Stutteri B’s Something Beautiful er en veldig høflig unghingst som med sin gode ridbarhet utvikler seg meget godt hos Ingrid Ølstad med Denise Kristiansen i salen. Om han har Ingrid og Denise uttalt:

«Vi opplever Something Beautiful som en svært arbeidsom, positiv og lettlært hest, med tre gangarter i topp. Han beveger seg elastisk og romslig, samtidig viser han god evne for samling. I tillegg er han fantastisk hyggelig og omgjengelig»

Hans første føllårgang starter nå å komme til verden, og vi er veldig begeistret for det vi ser! Lekre modeller med supert temperament og tre meget gode gangarter som vi gjenkjenner fra far.
Mor Hoya’s Beleza har laget flere lovende avkom blant andre Fürstin Secret (Secret/Fürstenball) som vant i 2022 Breeders Open og er nå på god vei inn i sin 6-års sesong som kommende stjerne med norsk GP-rytter i salen.
Beleza er helsøster til den internasjonale dressurhesten Fürstenblick som mange har hatt gleden av å se live i blant annet Herning.
Fra sin far Van Vivaldi, kjent med Tinne Vilhelmson-Silfvén salen har han fått mekanikk, utstråling og et moderne eksteriør. Han elsker å jobbe og er en meget ambisiøs sportshest. Van Vivaldi har over 330 avkom i Svensk Varmblod (SWB), hvor vi har sett mange spennende dressurhester etter han på våre studieturer til Sverige.