Tobajo Martial 186RH

Therese Søhol Henriksen / Tobajo Martial / Tobajo Picez / Sacco / Merethe Buer / Norsk Varmblod

Stamtavle

Tobajo Picez Cortez Cor de la Bryere
Ohlala
Picina Pik Trumpf
Alexine
Shanghai Saccor Sandro Boy
Felina
Lavenis Landadel
Duvenis

Tobajo Picez – Saccor

Født: 2016
Stambok: Norsk Varmblod
Disiplin: Sprang

Oppdretter: Tobajo Sporthorses
Eiere: Merethe Buer og Therese Søhol Henriksen

Tilgjengelig: Stall Buer

NB – på grunn av sport vil Tobajo Martial kun være tilgjengelig ut juni!

Sterkbygd, oppsynt hingst av god type. Pent hode, noe kort hals. Noe umarkert manke. Funksjonell kropp og god muskelsetting. Trivelig hest med god teknikk. Hinderklok. Ønsker mer elastisitet. Godkjent for 2 år.

Eiers kommentar:

Gå til stallbuer.no for mer informasjon!


Tobajo Picez er Elitehingst med internasjonalt prestasjonsblod. Han har avkom som starter internasjonale GP-klasser innenfor henholdsvis sprang og dressur.

Tobajo Picez har selv hatt en lang og fremgangsrik sportskarriere med mange internasjonale sprangplasseringer i unghestklasser og CSI 1.40m. Han har også et flertall nasjonale plasseringer i dressur på Grand Prix-nivå med Helena Liholt. 

Mor, Shanghai e. Saccor x Landadel var en av de mestvinnende unghestene i Danmark med Jennifer Fogh Pedersen i salen. Hun gikk DSA-sprang som 6-åring med 8,83 som resultat. Shanghai har deltatt i Unghest-VM og er A-hest i sprang i Danmark. Hun er 1. premiert i Tyskland med karakterer som bl.a. 9 i kapasitet. Hun hoppet 1.45m før hun ble dessverre ble skadet.

Shanghais mor, Lavenis, er hovedstambokshoppe i Tyskland, og har i tillegg til Shanghai gitt to kårede hingster og flere hester på 1.40-nivå.