Lørdag kveld under Hingstekåringen samles vi på Norsk Hestesenter for å se Karin Retera i aksjon. Det blir en lærerik, spennende og ikke minst inspirerende kveld, der vi avslutter med sosial sammenkomst og felles middag.

Karin Retera har lang fartstid innen både avl og sport. Hun er utdannet trener nivå 5, hvilket tilsvarer å holde treninger på Grand Prix-nivå. I tillegg er hun FEI dressurdommer, og står for utdanning og videreutdanning av dommere i det hollandske rytterforbundet, KNHS.

Hun har vært KWPN-dommer i 35 år, hun er dommer i KWPNs hingstemesterskap – i år har hun dømt finalen i Den Bosch. Hun sitter også i PAVO Cup kommisjonen, hvilket er det årlige hollandske mesterskapet for 4-, 5- og 6-åringer. Hun har også erfaring fra uttak av hester til Unghest-VM i dressur. Retera avler selv og har også sin egen treningsstall og utdanner dressurhester opp til Grand Prix-nivå.

Retera er også aktiv som instruktør både i Nederland og rundt om i Europa, som Belgia, England, Italia, Ungarn og Kroatia. I Nederland rir flere av hennes elever på landslaget i de respektive aldersgruppene. Retera er også en flittig benyttet foredragsholder i Nederland.

Det kommer til å bli fremvist hester og ponnier på ulike utdanningsnivåer. Clinicen foregår på engelsk.

Etter clinicen samles vi for middag og godt selskap.

Priser:
Clinic+middag: 350,-
Kun clinic: 150,-
Kun clinic for NV-medlemmer/utstillere: 100,-
Kun middag: 250,-
Følg denne linken for påmelding til clinicen: deltager.no

Påmeldig til middag skjer direkte til Norsk Hestesenter, vi anbefaler at du sender de en mail med din påmelding på forhånd. E-post: [email protected]
Eventuelt kan man også melde seg på i sekreteriatet fredag og lørdag under utstillingen.