Eliteskue 2017

Lørdag 7. oktober kl. 10:00 går startskuddet for årets største hestefest på Semb Hovedgård i Horten. Da samles kremen av Norsk Varmblodshester, og deres oppdrettere/eiere til kåring av årets beste føll, 2-åringer og eldre hopper. Både vinner og reservevinner skal kåres i totalt 10 klasser, og premiene er av det generøse slaget. Totalt skal det deles ut premier til en verdi av over kr 150.000 i form av bedekningsrettigheter, gavepremier og kontanter. Selv publikum kan ta del i konkurransen om de gjeve premiene i vårt Elitelotteri.

 

Dommere er vår egen Cecilie Kilde, og Hans Wallemyr fra Sverige.

Agria Føllchampionat 

I 4 klasser fordelt på dressur- og sprangbetonte, hoppe- og hingsteføll skal dommerne kåre dagens beste og nest beste føll. Totalt 8 føll skal velges ut blant deltagerne og premieres som Norges beste føll 2017.

Agria Dyreforsikring sponser førstepremiene som er kr 10.000 til hver av de 4 vinnerne. Andrepremiene er gavepremier fra Fevrier og TGI Fridays.

2-åringer og eldre hopper

Totalt 6 vinnere, og like mange reservevinnere skal kåres og premieres. Tradisjon tro får vi gjensyn med noen NV-hester som har deltatt på Eliteskuet tidligere som føll eller unghest, mens andre er nye bekjentskaper. I disse klassene får alle vinnere en bedekningsrettighet til fri benyttelse i 2018. Sponsorene her er Van Olst, Stutteri Ask, Flemminge Gård, Kees Van De Oetelaar og Eklunda Stuteri. Andrepremiene er gavepremier fra Fevrier og TGI Fridays.

Elitehopper

I 2017 er hele 5 hopper godkjent som nye Elitehopper i Norsk Varmblod. Dette er hopper som gjennom sine avkom har bidratt til å styrke kvaliteten på norsk avl, og det er med stor glede vi inviterer dem til Eliteskuet for å gi dem heder og ære for sin innsats.

Oversikten over våre Elitehopper pr. 2016 kan du finne her. 

Salgsvisning

En presentasjon av noen av de hestene som er til salgs i Norge! Vi fortsetter suksessen fra 2016 hvor flere hester skiftet eiere etter at selger og kjøper møtes på vår Salgsvisning. Vi har allerede flere godbiter som er påmeldt, og oppfordrer potensielle hestekjøpere til å ta turen til oss denne dagen, kanskje er din neste stjerne å finne her? Det blir både sprang- og dressurbetonte føll og unghester. Noen er deltagere på Eliteskuet, mens andre kommer utenfra. Hester fra alle WBFSH-stambøker er velkommen.
Spørsmål vedrørende Salgsvisningen kan stilles til Vegard Brekke på [email protected] eller 92628155.

Elitelotteri

Vårt lotteri er i ferd med å bli legendarisk, og vi kjører sterkere på enn noen gang. Vi gjentar suksessen fra i fjor og har fått premier fra leketøyskjeden Kozmos, klokkeprodusenten Fevrier, restaurantkjeden TGI Fridays, Dressmann, A-Z by Zlatan, Malani Brodering og Design og hovedpremien sponset av Agria Dyreforsikring; 2 VIP-billetter til Kingsland Oslo Horse Show inkludert lunsj og middag! Loddsalget vil foregå hele dagen, og trekningen vil bli rett før premieseremonien.

Som en egen del av lotteriet vil det i år bli utloddet 2 bedekningsrettigheter; fra Helgstrand Stallions og Van De Heffinck. Disse loddene blir solgt på separate blokker slik at man velger hvilken gren man ønsker. Vinnerne her blir trukket under Elitefesten.

Elitefesten 2017

Nytt av året er at Norsk Varmblod inviterer til Elitefest på Semb Hovedgård når Eliteskuet 2017 avsluttes. Det blir servert enkle retter og godt drikke til alle som ønsker å være med oss for å feire at en lang og god avlssesong, og utstillingssesong er over. Vi ønsker utstillere, oppdrettere og publikum velkommen til Elitefest! Påmelding sendes til [email protected].

Alle tilreisende med hest bør bestille oppstalling og innkvartering til søndag

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets Eliteskue!