Norsk Varmblod / Agria Dyreforsikring

Brilliant Times

Agria Føllchampionat
Årets dressurbetonte hingsteføll

Total Hope x Underworld
Oppdretter og eier: Lise Stokke

NB! Del gjerne innlegget i sosiale medier, men all bruk av bilder må avtales på forhånd med fotograf Åse-Berit Jamne.


Dommere under Norsk Varmblod Eliteskue 2023 på Sportgården var Cecilie Kilde og Henriette Brekke. De hadde følgende å si om årets vinner:

«Uttrykksfull og maskulin. Jevn og god kroppsbygning. Energisk, rent og veivinnende skritt. Funksjonell trav og galopp, ganske smidig. Avspent.»

Eier og oppdretter er Lise Stokke, som i tillegg til sløyfer, vinnerdekken og gavepremier også vant kr 10 000 fra Agria. Norsk Varmblod delte ut en sekk med gulrøtter til alle deltagere på Eliteskuet. Takk til Pink Tigers ved Jane Roligheten som leverte blomsterbuketter til alle vinnere.

Agria Dyreforsikring er en filial av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt, hest og smådyr. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark, Finland, England og Frankrike.

Vi gratulerer!

Nr 2 – Feelin’ Groovy

What A Feeling x Lancer II
Oppdretter og eier: Lucas Knapec

Edel, storrammet og langlagt. Taktfast og ganske ledig skritt. Energisk trav og galopp, kommer godt opp foran.

Øvrige plasserte

Nordic Perfect Edition

Schöner Stern x Stall-K’s Dynamit
Oppdretter og eier: Hanne M. Eriksen

Oppsynt hingst av god type. God bakpart. Rent, noe hastig skritt. Lett og kvikk trav med god mekanikk. Lett og energisk galopp med god innundergripen.

Vinni

Vitalis x Blue Hors Zack
Oppdretter og eier: Mathilde Martinsen

Lettbygd hingsteføll. Rent, men noe kort skritt. Lett trav med god mekanikk, stort register. Veivinnende og lett galopp.

Sponsorer