That Boomerang Feeling / Lukas KNapec
Norsk Varmblod / Agria Dyreforsikring

That Boomerang Feeling

Årets dressurbetonte 2-åring

What A Feeling x Lancer II
Oppdretter og eier: Lukas Knapec

NB! Del gjerne innlegget i sosiale medier, men all bruk av bilder må avtales på forhånd med fotograf Åse-Berit Jamne.


Dommere under Norsk Varmblod Eliteskue 2023 på Sportgården var Cecilie Kilde og Henriette Brekke. De hadde følgende å si om årets vinner:

«Harmonisk og godt muskelsatt unghoppe. Ledig og veivinnende skritt med god ryggsving, funksjonell trav med god mekanikk. Kvikk, lett og velbalansert galopp. »

Eier og oppdretter er Lukas Knapec, som i tillegg til sløyfer, vinnerdekken og gavepremier fra Agria også vant en måneds oppstalling og innridning gitt av Stall Kubberød, som også ga en egen rosett til alle kvalifiserte 2-åringer. Norsk Varmblod delte ut en sekk med gulrøtter til alle deltagere på Eliteskuet. Takk til Pink Tigers ved Jane Roligheten som leverte blomsterbuketter til alle vinnere.

På Stall Kubberød i Moss vil hestene bli håndtert og ridd inn av erfarne beridere som brenner for å gi unghestene den beste mulige starten på livet som ridehest.
Stall Kubberød er et moderne hestesportsanlegg hvor det avles og utdannes hester med fokus på høy kompetanse og kvalitet i alle ledd!

Vi gratulerer!

That Boomerang Feeling / Lukas KNapec

Nr 2 – CandyFlozz

Janeiro Platinum x Overgaard’s Zacksu
Oppdretter og eier: Gry Trulsrud

Stor, edel og smalbygd med godt uttrykk. Stort og taktmessig skritt. Lett og taktmessig trav, for dagen noe spent i galopp.

Sponsorer