Tekst: Marianne Eik Wood
Foto: Astrid Marie Årdal

Feltrittsrytterne er for lengst i gang og forrige helg hadde Ullensaker Rideklubb nasjonalt elitestevne. De samarbeider med Stall Eikeberg i Gjerdrum der de avholder dressur- og sprangprøvene, og så er selve terrengdelen på Flatner. Det var klasser fra Knøttecup til CCN2* hest.

Det var flere Norsk Varmblods-hester til start og disse gjorde godt fra seg!

Hest 80 cm hadde 12 startende og denne klassen ble vunnet av NV-hoppen Rosita, Stall-K´s Dynamit x Urprinz. Hun er oppdrettet av Jan Erik Strand og eies av Linn Engebretsen. Rytter er Lovisa Eleonora Löfgren.
På en fin 6. plass finner vi NV-hoppen Blixlands Quite Prima, Quite Easy x Amarillo. Eier og oppdretter Kaia Steinberg og rytter Camille Steinberg Lohne og litt lenger ned på listen finner vi ML Dirty Harry, Sir Cisco x Tailormade Stardust – oppdretter og eier Lillian Strand og Marianne Hansen med Ellen Kristina Hynne som fullførte klassen med godkjent resultat.

Hest 90 cm ble også vunnet av en NV – nemlig av Miss Sookie, Quasimodo Z x Tabasco la Silla. Oppdretter Kjersti Kiste, eier Iselin Haaland og rytter Anea Haaland.
NV-ene stod i kø denne dagen – andreplassen gikk nemlig til Landego Rozz med Kari Mette Stenerud. Rozz, Solos Landwind x Stall K´s Dynamit er oppdrettet av Ninja Cathrin Tuven og eies av rytteren.

Litt lenger ned på listen finner vi Bruce Willis, Corino VDL x Laurin, oppdrettet av Line Brusletto og eid og ridd av Thea Lovise Halle Skagen.

Som om ikke dette var nok gikk seieren i Hest 100cm til Por Favor som også er registrert i vår stambok. Han er etter Favorit Ask x Jasper, er oppdrettet av Mona Marie Poppe, ris og eies av Karoline Hagen Holo. I denne klassen startet også Emilie Røinås med Kuzco, Norways Bally x Cape Town S. Han er oppdrettet og eies av Sissel Røinås.

Vi gratulerer alle med gode resultater! Har dere bilder fra helgen så send de gjerne til oss.

CCN2* hadde åtte hester til start, klassen ble vunnet av Martine Sæteråsen på Dorne´s Diva (GEWA), Donauklang x Carpalo. Oppdrettet av Franziska Nebel og eid av Stine Johannessen.

Har du eller noen du kjenner oppnådd gode resultater med en NV-hest? Hold oss oppdatert og husk å tagge oss i sosiale medier!