På hingstekåringen vår i 2023 hadde vi loddsalg hvor man kunne vinne et gavekort på en valgfri hingst fra Stutteri B’s norskstasjonerte hingster. Den heldige vinneren var Helene Oma fra Oma Stutteri. Natt til 4. mai meldte denne fine karen sin ankomst.

Foto: Horse Lens – By Maiken Aksnes

Omas Shantaram er etter Stutteri B’s Something Beautiful (Van Vivaldi x Fürstenball). med Blue Hors Hotline x Romancier på morssiden.

Romina tok seg på første forsøk og Shantaram meldte endelig sin ankomst 4. mai klokken 03 på natten etter en rask og ukomplisert følling på dag 362! Vi gleder oss til å vise på utstilling 1. september på Oma Stutteri og håper han faller i  smak hos dommerne. Han er en uredd, nysgjerrig og leken type.

Som en del av premien får føllet også gratis registrering i Norsk Varmblod, samt innmelding i Norsk Breeders Trophy. Vi gratulerer Oma Stutteri med nydelig føll og sier tusen takk til Stutteri B for premien og støtten til Norsk Varmblod.

Flere loddpremieføll er «in the making» og vi satser på nye loddsalg i løpet av året.

Vi ønsker oss alltid bilder og tilbakemeldinger på føll som er født etter at man har vunnet en bedekningsrett – det være seg på lodd eller premie på Eliteskuet.

Takk til gode samarbeidspartnere for at dere stiller opp!