Norsk Varmblod følger med på situasjonen og utviklingen vedrørende herpessmitten og vil fortløpende vurdere hvilke konsekvenser det skal få for den planlagte hingstekåringen og unghestfinalene. Frem til situasjonen er mer avklart er det en stor utfordring å planlegge et såpass stort og kostnadskrevende arrangement med mange usikkerhetsmomenter.

Inntil videre arbeider vi ut ifra at arrangementet finner sted på Vallermyrene Rideanlegg som planlagt. Samtidig utreder vi andre alternativer. Av hensyn til forberedelsene ber vi om at de som planlegger å stille hest på arrangementet gir oss en snarlig tilbakemelding om deltagelse. Tilbakemelding er helt uforpliktende og utløser ikke krav om betaling av påmeldingsavgift. Kontakt oss på [email protected].

For hingster som skal vises for kåring er det imidlertid krav om forhåndsundersøkelse, og vi må derfor be om at dere uansett sender inn røntgenbilder for vurdering snarest mulig. Bilder må være i Dicom-format, og kan sendes digitalt, på usb-stick eller eventuelt cd.