Hingstekåringen nærmer seg, og vi vil i dagene fremover gi en kort presentasjon i tilfeldig rekkefølge av hingstene som deltar 9. – 11. april 2021.

Hingst til kåring? Send gjerne inn informasjon og bilder av hingsten til [email protected].

ELLE KARNEOL

SWB • 2018
Kannan x Diamant de Semilly x Calato
Oppdretter:Anette Strand
Eier: Tom Vidar L. Gjeldnes og ELLE Hest og rideutstyr

ELLE Karneol har velkjent prestasjonsblod på begge sider i stamtavlen. Som føll ble han nest beste føll på SWB Väst sin føllutstilling med bl.a. 9 på galopp.

Kannan
Tilfører gener fra alle de store hingstene og har vært på topp 20-listen på WBFSH sin rangering over verdens beste hingster de siste 10 årene. Har produsert generasjon på generasjon med sportshester på høyeste nivå. Hingsten har selv også vært på det franske landslaget i mange år og gått utallige Grand Prix-er.

Morfar Diamant de Semilly var selv en eksepsjonell spranghest og er flere ganger kåret til en av de mest innflytelsesrike avlshingster og har bl.a tronet øverst på WBFSH sin liste over verdens beste avlshingster flere ganger.

Mor Dorette Hivett Z har allerede en kåret sønn, Baloumant Z, i AES og en annen sønn, Classic-Blue Hivett Z e. Chacco Blue ble solgt på Zangersheide Quality Auction.

På morssiden er det en rekke elitepremierte hester og mange hester som har prestert på høyt nivå.