Hingstekåringen nærmer seg, og vi vil i dagene fremover gi en kort presentasjon i tilfeldig rekkefølge av hingstene som deltar 9. – 11. april 2021.

Soros Fellini

Dansk Varmblod • 2017
Fürstenball x Don Kennedy
Oppdretter: SORO Sporthorses AS
Eier: Camilla Therese Tafjord

Soros Fellini viser seg å være en fornuftig type med et godt og rolig gemytt. Han er maskulin, har et herlig uttrykk, er letthåndterlig og har et hjerte av gull! Han er en hest som er lett å bli glad i, og lett å legge merke til. I tillegg har han tre gode gangarter som er romslige og i oppoverbakke. Han gir en meget god ridefølelse. Alt i alt føles Soros Fellini som en hest som absolutt har det han trenger for å høre hjemme på en dressurarena.

Soros Fellini er etter Fürstenball som har en uendelig liste over egne prestasjoner og avkomsprestasjoner. Blant annet har Fürstenball flere kårede sønner, og for å nevne en av de er dette blant annet Fürsten-Look som rides av norske Isabel Freese. Fürstenball er tvers igjennom en fantastisk hingst som har gitt dressursporten mange flotte hester!

Mor til Soros Fellini er Hedens Celine e. Don Kennedy som er ut av den kjente Donnerhall-linjen, som er kjent for gode prestasjoner og ridbarhet. Celine er selv kåret med rideprøve i Dansk Varmblod. Hoppestammen er fra KWPN-Bryolieta-stam, Merrielijn 48, fokfamilie 147.
Mor er RDS, mormor er «elite» hoppe i KWPN, mmm er «ster», og mmmm er «keur». Med andre ord en meget sterk hoppestamme!

Fellini har også søsken som har rukket å utmerke seg. Blant annet en helbror som ble født i 2015.