Hingstekåringen nærmer seg, og vi vil i dagene fremover gi en kort presentasjon i tilfeldig rekkefølge av hingstene som deltar 9. – 11. april 2021.

Hingst til kåring? Send gjerne inn informasjon og bilder av hingsten til [email protected].

Stutteri B’s You Can Call Me Al

Norsk Varmblod • 2018
Negro x Blue Hors Romanov
Oppdretter: Stutteri B v/ fam. Brekke
Eier: Caroline Bergstrøm

Foto: Birte Østby

Far Negro har over tid vist at han avler hester for internasjonal dressur. Hans avkom utmerker seg med sin eksepsjonelle galopp, gode bakbensaktivitet og potensial for samling. Hans kanskje mest kjente avkom Valegro er holder av verdensrekorden i Grand Prix, Grand Prix Special og Grand Prix Freestyle. Han er to ganger gullvinner fra London OL 2012 og individuell gullvinner fra Rio OL 2016.

Mor JJ Romania er elitehoppe i Norsk Varmblod og ble det allerede i 2017 på bakgrunn av avkommenes resultater.
Hennes far Blue Hors Romanov ble i 2008 tildelt VTV Dressage Stallion-prisen, som gis til unge hingster som utmerker seg godt både i sport og avl.

Romanovs mor, elitehoppen Rumirell, har tilsammen 5 kårede sønner. Romanovs far, Rohdiamant, har selv en imponerende karriere og har hele 30 kårede hingster etter seg.

Farfar Ferro har vært en av de mest kjente hingstene i historien innen internasjonal dressur. Han har selv vært på det hollandske landslaget i flere år, og har tatt lag-sølv i VM, EM og OL.

Farmor Fewrie er etter den meget suksessfulle dressurhingsten Variant.