Hingster til kåring: CL Sir Valentino

Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 14. – 17. mars 2024. Unghestfinalene vil også bli avholdt under arrangementet. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.CL Sir Valentino

Norsk Varmblod • 2020
Springbank IV x Romanov
Oppdretter og eier: Camilla Therese Tafjord

Foto: Marianne Brandal Kristiansen

CL Sir Valentino – til daglig kalt Tino – er en topp moderne dressurhest, avlet mtp å kunne sikte til det nivået rytter ønsker. Han har wow-faktor, og fanger de flestes interesse uansett om det er fra paddock, ustelt og ruskete, eller når han er shinet og ute på ting. Han har riktig attitude som kreves av en atlet, samtidig som han er veldig lærenem og håndterbar.

Valentino har fått god tid til å være hest og har fått den tiden han trenger på veien til ridehest, noe som vil øke holdbarhet, og er en sunn vei mtp hestevelferd.
Det er en veldig blid hest, som elsker kos og oppmerksomhet.

Farlinje

Tinos far er selveste Springbank IV, som også er forgyllet av topp hester i linjen sin og fått vist seg godt i sporten. Han har en rekke topp-prestasjoner og heder og fikk hele 10 på ridbarhet og kapasitet, noe jeg vil si han har gitt sin sønn Tino i arv.

Morslinje

Tino har store fotspor å følge, med mor Hvinkergårds Remember-Me som har avlet meget flotte avkom, og selv gått til LA-nivå, og belønnet som førstepremiert. Mor har gullkantet stamme og er direkte etter den kjente Romanov og har De Niro som sin morfar.

Tino er rett og slett en kvalitetshest for fremtiden med sine sportsmeritter fra sin prestasjonsavstamning i flere generasjoner, og med sin moderne look!