Hingstekåringen nærmer seg med stormskritt, og vi vil i dagene fremover gi en kort presentasjon i tilfeldig rekkefølge av de femten hingstene som du ser på Arneberg Equestrian Center 12. – 14. april. I dag blir du mer kjent med dressurhingstene Fly Back of XLNZ og Quattro Delui.

Foto: Privat

Foto: Privat

Quattro Delui

e. Quin x Vigo d’Arsouilles x Rebel I Z
Dansk Varmblod
2014

Ble godkjent i 2017 med 7,2 i gangartsindeks og 7,9 i sprangindeks. Deltok 3-årstest med 7,7 i sprangindeks og elitefinale 2018 med 8,60 i sprangindeks. Deltok også i Hallmesterskapet for 4-åringer og har en seier i 4-årsklassen på landsstevne. 

Under elitefinalen i 2018 var Jennifer Fogh Pedersen testrytter.

– Dette er en hest for de større klassene, sa Jennifer da om hingsten som med sprangindeks på 8,60 plasserte seg som nummer to.

Mor, Dominga De Lui (BWP) er DS-kåret i Dansk Varmblod. Protokollen sier stor sprangkapasitet, men kan ikke se at hun har avlagt noen prøve. Den har noen 0 runder i LA. Mormor, Livinia, har et avkom på WBFSH sin ranking i sprang, Quito de Lui Z e. Quito de Baussy. 

Eier og oppdretter er Ida Margrete Kihle, Tønsberg. Vises av Ida M. Kihle og Ole Jahr Indresæter.

Fly Back of XLNZ

Fly Society xx / Gribaldi / Victory
Norsk Varmblod
2016

Mor, Kronborgs Georgia Ling, er RDH-kåret. Oppnådde 748,0 poeng ved sadelkåring. Hun ble 2. premiert i Norsk Varmblod 2018 med 8,5 i helhet. Hoppen har foreløpig fem avkom,  bl.a. Plutonium of XLNZ (e. Placido Domingo som ble vist ved NV-kåring 2017), Stutteri B’s Generosity of XLNZ (e. Bradley Beach – 1. premiert Norsk Varmblod 2018, vinner av elitefinale) og Delta of XLNZ (e. Don Noblesse – 9 i helhet som føll).

Eier og oppdretter er Eirin Emaus, Vennesla. Fremvises av Søren Andersen.