Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 24. – 27. mars. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.

Ramstads William

Norsk Varmblod • 2018
Favorit Ask x Cabachon x Lands River
Oppdretter og eier: Pernille K. Aronsen

Ramstads William er en positiv, lettlært hingst med svært god ridbarhet. William ble beste sprangbetonte 2-årshingst i Norsk Varmblod i 2020, og vi har høye håp for hans fremtidige karriere.

Mor, Vestengas Lolita (Cabachon x Lands River) har topp sprangstamme på begge sider og har gjort en god jobb på sprangbanen selv. Hun gikk Hallmesterskapet for 4-åringer hvor hun gikk videre til AEG for 5-åringer. Der gikk hun to fine runder og kvalifiserte seg til finalen hvor hun jobbet hardt, selv om hun var sliten. Hun er nå i gang igjen og har fått flere plasseringer i både 120 og 125 cm.

Favorit Ask har tre velkjente hingster i sin stamtavle, Diamant De Semmily – Darco – Quidam de Revel. Favorit Ask er kjent for å være den spranghingsten i Danmark som fører de beste blodslinjene i sin avstamning. Alle de tre hingstene i hans avstamning har deltatt i enten EM, VM eller OL og har vunnet adskillige Grand Prix-seirer og WC-kvalifikasjoner.

Favorit Ask vant sin 35-dagerstest med 901,5 poeng. Etter en suveren opptreden ved hingstekåringen i Herning ble han utnevnt til fløyhingst i sin avdeling.