Logo-Stall-Dal-e1466449126289Norsk Varmblod region 1 og 2 ønsker i samarbeid med Stall Dal velkommen til løshoppingskurs for Lasse Berglund søndag 11. september.

Dette er en fin anledning til å få en gjennomkjøring av løshopping i forkant av unghesttestene 24. og 25. september. Her kan du få tips og råd, og hesten din får løshoppet på et nytt sted før den skal vises på unghesttesten.

Stall Dal som drives av Silje Marie Hagren og familien har arrangert treninger for Lasse over lengre tid, og det er også mulig å være med på disse hvis det er ønsket. Mer informasjon om dette og om Lasse finner dere på Stall Dals nettsider.

Løshoppingen koster normalt 250,- per ekvipasje. Region 1 og 2 sponser alle NV-medlemmer slik at pris for våre medlemmer uavhengig av regionstilhørighet blir 150,- per ekvipasje.

Påmelding er bindende og gjøres til Stall Dal ved å betale inn 150,- eller 250,- avhengig av medlemskap, til Stall Dal (merket med den som kommer med hestens navn), og i tillegg sende påmelding til [email protected]. Kontonummer og mer informasjon finner dere på Stall Dals nettside.

Velkommen på løshopping, invitasjon til unghesttestene kommer om kort tid, følg med!

Fornøyde kursholdere16

Lasse Berglund og Nina Braaten under «Unghestbedømmele i fokus» på Drøbak Ridesenter tidligere i år