Den NV-kårede hingsten Sir Cisco gikk helt til topps med rytter Heidi Bratlie Larsen blant seniorene under feltritt-NM på Starum i helgen. 

Den 15-årige avlshingsten Sir Cisco e. Sancisco x Arpeggio stod øverst på pallen etter Norgesmesterskapet i feltritt som ble avholdt på Starum i helgen. Sir Cisco ble kåret i Norsk Varmblod i 2012, og har flere medaljer fra NM i feltritt. I 2017 fikk han sølv i NM for unge ryttere med Eline Kjos Nilsen, mens han fikk sølv i NM for senior med Heidi Bratlie Larsen i 2019.

– Som dressurrytter og eier kan jeg ikke få fullrost hvor morsom denne hesten er å jobbe med. Han gir alltid av seg selv. Han har litt humor og glimt i øyet, men det gjør hverdagen enda mer gøy. Han har gitt oss som eier masse glede og det er blitt skrevet mange eventyr, på kryss og tvers av kontinentet i de siste 10 årene. Sir Cisco er og blir «My little pony». Bare elsker den hesten og hans avkom. Vi har jo flere på stallen. Gleder meg til ennå flere eventyr. Håper flere kapitler blir skrevet. Er nok ikke det siste som blir skrevet om Sir Cisco og hans avkom. Jeg er faktisk stolt og privilegert av å få være hans eier, sier eier Lillian Strand som selv konkurrerer på Sir Cisco i middels klasser dressur.

Vi gratulerer så mye!