For første gang i historien skal det avholdes Norsk Varmblod utstilling i Valnesfjorden. Det er oss en glede å presentere at vi avholder mini-utstilling i samarbeid med Dille Dressage 24. August. Vi ønsker velkommen til offisiell og avlsmeritterende utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert Engelsk Fullblod og hopper til Typegodkjenning som innehar sportsresultater.
Utstillingen finner sted hos Dille Dressage i den vakre bygda Valnesfjorden (mellom Bodø og Fauske). Utstillingen kommer til å foregå utendørs, så vi håper selvsagt at værgudene er med oss!

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2016 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. Ved Eliteskuet er det i år hele 40 000 kroner til føllvinnerne, sponset av Agria Dyreforsikring.

Praktisk informasjon:

Dato: 24. August ca. Klokken 16:30 Sted: Dille Dressage, Valnesfjorden

Dommere: Guri Harr & Gudny Johansen

Påmeldingsfrist: SNARLIG!

Påmelding: Send e-post til Carolin Beate Dille

Påmeldingsavgift: Alle klasser koster 500,- per hest. Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 750,-.

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), Vallaker (5 år og eldre med sportsresultater). Typegodkjenning av hopper med sportsresultater.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål rettes til [email protected] eller Carolin Beate Dille

Vi tar forbehold om endringer i starttidspunkt. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog legges ut på norskvarmblod.no så snart dette er klart.

 

Foto: Carolin Beate Dille

Foto: Carolin Beate Dille