Hestevelferd og kunnskapsformidling

Vi gleder oss til fortsettelsen av vårt samarbeid med Norsk Varmblod. Sammen skal vi jobbe for å fremme hestevelferden i Norge og formidle kunnskap om skadeforebygging, sier Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring.

Leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson, er godt fornøyd med forlengelsen av samarbeidet med Agria Dyreforsikring. – Det er inngått en ny 3-årsavtale med et styrket samarbeid på flere områder, der også videreføring av digitalt føllchampionat er med. NV ser frem til å fortsette det gode samarbeid med fokus på økt kompetanse og god hestevelferd.

Digitalt eliteskue

I år som i fjor kommer altså Agria Dyreforsikring til å samarbeide med Norsk Varmblod om Agria Føllchampionat, og det digitale Eliteskuet.

– Vi var svært entusiastiske da Norsk Varmblod presenterte ideen om en hybridløsning av Eliteskuet i fjor og vi er utrolig glade for at de ønsker å gjennomføre dette i år også. Lange reiser på hestetransport kan være svært tøft for både hopper og føll, men muligheten for å kunne delta digitalt fra sin region bidrar til å ivareta hestevelferden, sier Broholm Einarsen.

Som et ledd i samarbeidet får du som medlem av Norsk Varmblod 5 % rabatt på Agria sine hesteforsikringer!

#stopphalthet

Hvert år rammes mange hester av skader på bein og høver. Med kampanjen #stopphalthet ønsker Agria sammen med Norges Rytterforbund, hesteveterinær Lars Olaf Moen, hovslager Aksel Vibe, dressurrytter Helena Liholt Gulli og sprangrytter Hege Tidemandsen Larsen øke kunnskapen om halthet. Et viktig mål er økt fokus på holdbart hestehold hos ryttere og hesteeiere gjennom inspirasjon og informasjon.
Les mer om #stopphalthet her.