Norsk Varmblod Eliteskue og Elitefinaler 2021

Årets Eliteskue og Agria Føllchampionat arrangeres på GRK Arena helgen 2.- 3. oktober fra kl. 10.00, og finner sted samtidig som årets finaler i Norsk Breeders Trophy og Breeders Open i dressur. I år vil det også arrangeres en egen digital visning med egne klassevinnere.

Det skal kåres fire vinnere i Agria Føllchampionat, årets 2-åringer, årets NV-hoppe og årets hoppe i åpen klasse. I tillegg blir det Elitefinaler for 3 og 4 år gamle hester som har kvalifisert ved årets unghesttester.  Elitefinalene avholdes lørdag, mens Eliteskuet vil foregå på søndag.

Det vil i tillegg til premier fra hovedsponsor Agria Dyreforsikring bli delt ut attraktive bedekningsrettigheter fra utenlandske og norske hingstestasjoner!

Dommere i helgen er Lasse Berglund (SE), Magne Lilleeng og Cecilie Kilde.


Elitefinale for 4-årige gangartshester vil gå som del av klasse L-1 på GRK-arena. De som vil være en del av denne klassen + vår Elitefinale må melde både til Gjøvik Rideklubb (NRYF Stevne) og deltager.no.

De 3-årige gangartshestene som deltar i Elitefinalen vil ha sin rideprøve i ridehuset på GRK Arena.


Digitale vinnere

Under søndagens Eliteskue vil også føllene fra Region VEST, MIDT og NORD  kunne delta i et digitalt Eliteskue hvor de konkurrerer om en egen premiepott fra vår hovedsponsor, Agria Dyreforsikring. Vi understreker at hestene skal vises fysisk på oppsatt fremvisningssted. Man kan selvsagt reise til en annen region enn man egentlig tilhører, om det er mer praktisk.

  • Region NORD – Bardu v/ Silje Marie Fagertun Kristiansen 
  • Region MIDT – Fræna Rideklubb v/ Kathrine Wiik-Farstad
  • Region VEST – Stall Friheten v/ Tonje Oma

Trenger du oppstalling til den digitale deltakelsen, ber vi deg kontakte regionen direkte.

Oppstalling på Biri bestilles direkte hos GRK Arena – kontakt [email protected]. Bokser er ikke tilgjengelig før kl. 22.00 fredag kveld.

  • Dagboks kr 600,-
  • Lørdag + søndag kr 1000,-
  • Strøm kr 600,-

Det blir dessverre ikke avholdt salgsvisning i år, men om hesten er til salgs kan dette utheves i katalogen og i sosiale medier – huk av at hesten er til salgs når du melder deg på.

Det er viktig at dere leser smittevern og info som blir sendt ut i forkant.

Vi gleder oss til å se dere og håper vi skal få til et bra arrangement i denne litt spesielle tiden!

  • Starttidspunkt for Eliteskuet kan endres avhengig av antall påmeldte hester og føll.
  • OBS! Sjekk spam-mail for bekreftelse og info da enkelte utsendelser via Deltager legger seg der.
  • Norsk Varmblod kommer til å filme arrangementet og fremme dette sammen med vår hovedsponsor Agria Dyreforsikring i ulike medier.