En presentasjon av noen av de hestene som er til salgs i Norge! Vi fortsetter suksessen fra 2016 hvor flere hester skiftet eiere etter at selger og kjøper møtes på vår Salgsvisning. Vi har allerede flere godbiter som er påmeldt, og oppfordrer potensielle hestekjøpere til å ta turen til oss denne dagen, kanskje er din neste stjerne å finne her? Det blir både sprang- og dressurbetonte føll og unghester. Noen er deltagere på Eliteskuet, mens andre kommer utenfra. Hester fra alle WBFSH-stambøker er velkommen.

Visningen en del av Eliteskuet og vil bli avholdt lørdag 7. oktober på Semb Hovedgård i Horten.

Salgsvisningen er ikke en auksjon, men et møtested mellom selgere og potensielle kjøpere. Med dagens gode kvalitet på norske hester, og en sterk norsk krone som gjør import mye dyrere enn tidligere, håper vi at denne presentasjonen kan være med på å øke omsetningen av norske hester.

Føll og unghester vil bli vist løst, mens eldre hester vil blir presentert under egenrytter i valgt disiplin.

Tidskjema og oversikt på deltagende hester vil bli publisert torsdag 5. oktober.

Hestene som skal vises vil bli kort presentert på www.norskvarmblod.no to dager innen salgsvisningen.

Det er ikke krav til medlemskap i Norsk Varmblod for å presentere hest, og det er heller ingen kostnad for selger eller eventuelle kjøpere knyttet til Salgsvisningen.

Det er mulighet for leie av døgnboks/dagboks hos VL Sporthorses i forbindelse med arrangementet.

Spørsmål vedrørende Salgsvisningen kan stilles til Vegard Brekke på [email protected] eller 92628155.

Påmelding sendes til Vegard Brekke på [email protected] eller 92628155.

VINN BILLETTER TIL KINGSLAND OSLO HORSE SHOW.
Alle deltagere og publikum har mulighet til å delta i Elitelotteriet hvor en av premiene fra Agria Dyreforsikring er 2 VIP-billetter til Kingsland Oslo Horse Show fredag inkludert lunsj og middag! Møt opp og delta!