Agria Vet Guide har inngått et samarbeid med EMPET Romerike Hesteklinikk – det betyr at hesteeiere enkelt kan bestille time til video- og telefonkonsultasjoner med noen av Norges fremste hesteveterinærer gjennom appen Agria Vet Guide.

Pressemelding fra Agria Dyreforsikring

Råd og veiledning

Noen ganger trenger hesteeiere råd og veiledning hvis en er usikker på symptomene hos hesten før en eventuelt reiser til veterinæren. Dette kan eksempelvis være skader som hevelser, mindre sårskader og problemer med høvene. Med Agria Vet Guide er hjelpen kun et par tastetrykk unna.

Et team med høy kompetanse

EMPET Romerike Hesteklinikk består av et team med dyktige veterinærer og assistenter som utfyller hverandre. Sammen har de bred erfaring fra store deler av hesteveterinærpraksisen og  høy kompetanse innen kirurgi, tenner, akuttmedisin, halthetsutredning og luftveier.

— Vi er stolte og glad for å kunne tilby denne digitale tjenesten hvor hesteeiere kan få hjelp og gode råd fra Norges fremste hesteveterinærer uansett hvor de befinner seg. Vår misjon er å skape trygghet for dyr og mennesker, og jobbe for å bedre hestehelsen i Norge. Dette samarbeidet bidrar til dette, sier Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring.

Det er viktig å understreke at ved akutt sykdom eller skade må en alltid komme seg til en fysisk veterinær eller klinikk så fort som mulig.

Kundefordel

For Agria Dyreforsikring sine kunder er veterinærkonsultasjonen kostnadsfri, og en kundefordel. Det er heller ingen begrensninger på antall samtaler innen rådgivning relatert til skade eller sykdom.