For femte året på rad vil Agria sammen med Norges Rytterforbund dele ut totalt 135.000 kroner til tre rideklubber i tilskudd til å lage en Agria Naturbane! Søknadsperioden gjelder fra 1. juni – 1. september 2024. 

Annonsørinnhold Agria


Som et ledd av kunnskapskampanjen #stopphalthet ønsker vi sammen med Norges Rytterforbund å inspirere flere rideklubber og staller til å bruke naturen rundt seg som en avveksling og treningsarena. Vi deler med dette ut 45.000 kroner til tre heldige rideklubber!

Glade og holdbare hester

En naturbane er mer enn bare en ridebane. Det er en treningsfilosofi for holdbare og glade hester – og er derfor et supert supplement til den vanlige treningen.

I 2020, 2021, 2022 og 2023 delte vi ut støtte til Sørkedalen Rideklubb, Bergen Rideklubb, Brønnøy Hestesportsklubb Molde Hestesportsklubb, Askim Rideklubb og Storhaug Rideklubb, Atlungstad Rideklubb, Vaadan Hestesportsklubb, Grenland Ryttersportsklubb, Alta Rideklubb, Søndre Nordstrand Rideklubb samt Råde og Onsøy Rideklubb. Alle har kommet godt i gang med utviklingen og flere av rideklubbene har allerede begynt å ta i bruk deres naturbaner.

Søknad og kriterier

Alle rideklubber tilsluttet Norges Rytterforbund er velkomne til å søke. Her finner du noen enkle søknadskriterier hos NRYF. Klubbene vil offentliggjøres under Agria Oslo Horse Show i oktober. Søknadsfrist: 1. september 2024.