Det merkes at sommerferien er over og dermed færre stevner, de siste par ukene har det bare vært et par nasjonale stevner, forrige helg var det Lag-NM med mange NV-ekvipasjer til start. I helgen var det Nordisk Baltisk mesterskap i feltritt, med flere NV-ekvipasjer til start i de åpne klassene.

Nordisk Baltisk Mesterskap (NBC) feltritt 2015

Det norske laget vant sølvmedaljen under årets NBC, mens Hans Bauer på Præstegårdens Leopold tok det individuelle gullet. Foruten Hans og Leopold så red Stine Skedsmo/Hoss, Ingrid Bratlie Larsen/Euforianog NV-ekvipasjen Ellen Kristine Hynne og Rom Tikka (Zalmiak Firfod/Dubassoff xx), oppdretter Mona Engebretsen på det norske laget.

I de åpne klassene finner vi Hilde Helen Øistad på Claudia (Uffe Korshøjgaard/Sappeur xx), ekvipasjen debuterte i CIC1* i helgen, og lå særdeles godt an etter dressuren og terrenget, men Claudia tråkket av seg en sko avspranget tidlig i banen under sprangprøven og dermed var debuten over for NV-ekvipasjen. Claudia fikk i 2013 datteren Custom Made Robyn e. Sir Cisco som i helgen var på Eliteskuet på Lefdal. Anne-Cathrine Sellæg og egenavlede Special Diamond (Spender S/Diligo xx) red en godkjent CIC1* i helgen.

Arendal og Grimstad Rideklubb, Elitestevne Sprang

Cathrine Knudsen og Divas (Ladas/Don Juan), oppdretter Tore Sætra, ble henholdsvis nummer 16 av 91 startende i fredagens 1.20, mens det i samme klasse på søndag ble en tiendeplass av 45 startende. Divas er en ni år gammel hoppe som fikk hoppeføllet Datolite i 2010.

Maritha G. Knudsen og Lebec (Quebec/Come back II), oppdretter Tore Sætra, var plassert i alle sine tre starter. Det ble en 9. plass både i 1.20 på lørdag og 1.30 på søndag, og en 4. plass av 32 1.35 på lørdag.

 

Synne Ljosland og Hope (Clinton I/Concorde),oppdretter Dag Ove Kingsrød, ble nummer 13 av 62 i fredagens 1.30, mens det ble en tredjeplass i 1.35 av 36 startende på lørdag. I samme klasse ble det en åttendeplass på Pål Flam og Jean Darc (Darco/Heartbreaker), oppdretter Robert Willy Ruud.

 

 

 

Arkivfoto: Lebec (Quebec/Come Back II) Foto: Michelle Knudsen

Arkivfoto: Lebec (Quebec/Come Back II) Foto: Michelle Knudsen