Også i år vil Stall Kubberød støtte oss med en fantastisk premie til de beste 2-åringene!

Avtalen fra i fjor er videreført, og vi kan i år presentere Stall Kubberøds 2-årschampionat hvor alle 2-åringene kan delta. Under alle regionsutstillingene vil 2-åringene som kvalifiserer seg til Eliteskuet motta en egen rosett for Stall Kubberøds Championat.


Alle 2-åringer som møter på det fysiske Eliteskuet vil kjempe om Stall Kubberøds 2-årschampionat hvor man kan vinne gavekort på én måneds innridning og oppstalling hos Stall Kubberød på Jeløya utenfor Moss.

På Stall Kubberød vil hestene bli håndtert og ridd inn av erfarne beridere som brenner for å gi unghestene den beste mulige starten på livet som ridehest. Stall Kubberød er et moderne hestesportsanlegg der det avles og utdannes hester med fokus på høy kompetanse og kvalitet i alle ledd!


Avtalen med Stall Kubberød gjelder for alle utstillingene, men premien vil kun bli delt ut til deltagere på det fysiske Eliteskuet. Eliteskuet 2024 er 5. – 6. oktober.

Vi setter veldig pris på denne generøse støtten og vi gleder oss over muligheten våre medlemmer får til å få profesjonell hjelp til utdanning av sin unghest! Det er spennende når avl og sport møtes.

Kalenderen vår er oppdatert med alle årets utstillinger så nå er det bare å planlegge hvor turen skal gå.

Tusen takk til Stall Kubberød! Ta gjerne en titt på deres Instagram-konto for å få et innblikk i hverdagen på flotte Jeløya.