We meet Singapore’s first-ever Olympic equestrian athlete and her lovable horse…

Slik introduseres Caroline Chew og Norsk Varmblod-vallaken på FEI.org, hvor de i skrivende stund ligger som hovedsak hos det internasjonale idrettsforbundet for hestesport, anerkjent av Den internasjonale olympiske komité.

17 år gamle Tribiani e. Solos Landtinus og NV-elitehoppen Mille Møgelvang (e. Michellino/May Sherif) – født og oppvokst i Åmot i Viken (den gang Buskerud) er oppdrettet av Anne Solberg.

Tribiani gjorde stor suksess i NV som unghest. Han ble beste hingsteføll på Eliteskuet, beste dressurbetonte 2-åring i region 4 og vant 3-årstesten i sprang (!) og dressur. Etter 3-årstesten kjøpte Cathrine F. Andersen på Stall-K vallaken, og etter et besøk i 2008 tok Andreas Helgstrand med seg Tribiani til Danmark og Blue Hors.

Tribiani har tidligere representert Singapore i WEG, og deltatt i World Cup dressur. Han har hatt en drømmekarriere som dressurhest, og med plass i OL har hesten oppnådd langt mer enn det de fleste kan håpe på.

Rytter og eier, Caroline Chew, har England som base. Der trener hun for Matt Frost, en rytter som representerer England på internasjonalt nivå og som har sin bakgrunn både i Danmark og hos Carl Hester. Han har sikret seg halvbroren til Tribiani, nemlig Vizman (DWB) e. Vitalis u. Mille Møgelvang som ble født i 2018.