Tribiani

TRIBIANI ?? TIL OL I TOKYO ??

Rett og slett fantastiske nyheter! 17 år gamle Tribiani (NWB) e. Solos Landtinus og elitehoppen Mille Møgelvang (e. Michellino/May Sherif) – født og oppvokst i Åmot i Viken (den gang Buskerud) skal representere Singapore i OL i Tokyo! Vi gratulerer til oppdretter Anne Solberg – dette er vel hva de fleste avlere drømmer om.

Tribiani har tidligere representert Singapore i WEG, og deltatt i World Cup dressur. Han har hatt en drømmekarriere som dressurhest, og med plass i OL har hesten oppnådd langt mer enn det de fleste kan håpe på.

Rytter og eier, Caroline Chew, har England som base. Der trener hun for Matt Frost, en rytter som representerer England på internasjonalt nivå og som har sin bakgrunn både i Danmark og hos Carl Hester. Han har sikret seg halvbroren til Tribiani, nemlig Vizman (DWB) e. Vitalis u. Mille Møgelvang som ble født i 2018.

Caroline fortalte Hestesport i 2018 at drømmen var OL i Tokyo. Les mer om Tribiani, Anne Solberg og Caroline Chew i denne fine artikkelen skrevet av Rebecca Ballestad-Mender.