Norsk Varmblod Region 1 og 2 ønsker på vegne av alle østlandsregionene velkommen til årets tre- og fireårstester i østlandsområdet. Hopper uten sportsresultater som skal vises til typegodkjenning eller premiering, og som av den grunn skal avlegge bruksprøve i tillegg til eksteriørbedømmelse er også velkomne denne helgen.

I år, hvor det er 35-årsjubileum for unghesttester i regi av Norsk Varmblod, avholder vi de respektive testene over én dag. Treårstesten foregår lørdag 24. september, mens fireårstesten og bedømmelse av eldre hopper og hopper til typegodkjenning skjer søndag 25. september.

Dato: 24. september (treårstest) og 25. september (fireårstest + eldre hopper og typegodkjenning)

Sted: Drøbak Ridesenter, Nordre Elle vei 41, 1440 Drøbak

Pris: Alle klasser 1500,-

Dommere: Guri Haarr, Bente Tveita og Mikael Nolin (SE)

Testryttere: Anniken Eide (gang) og Nina Braaten (sprang)

Påmeldingsfrist: 11. september

Oppstalling: Dag- og døgnbokser tilgjengelig, bestilles ved påmelding.

Påmelding gjøres elektronisk via deltager.no her

NPA Ponnier: Det blir i år som i 2014 og 2015 mulig å vise ponnier på unghesttest. I år er det også åpent for 3 åringer.
3 års ponnier vises eksteriørt, løse og løshopping slik som på NPA´s 3 årstest
4 års ponnier stiller som 3 års NV
5 års ponnier stiller som 4 års NV

Alle ponnier uavhengig av alder vises søndag 25. september. Ved stor pågang vil ridehester prioriteres.

Testrytter i sprang Nina Braaten på årest Elitefinalevinner for fireårige spranghester Sweet Chilli (Tobajo Picez/Alfas Arnt), oppdretter Ann-Cathrin Arnesen m/ familie ønsker velkommen til Drøbak Ridesenter.

Testrytter i sprang Nina Braaten, her på årets elitefinalevinner for fireårige spranghester Sweet Chilli (Tobajo Picez/Alfas Arnt, oppdretter Ann-Cathrin Arnesen m/ familie),  ønsker velkommen til Drøbak Ridesenter i september