Norsk Varmblod Region ØST ønsker velkommen til offisiell utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Sportgården 16. – 17. september 2023.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2023 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 16. – 17. september 2023

Sted: Sportgården, Langemyrveien 19, 3157 Barkåker

Påmeldingsfrist:  25. august 2023

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Unghesttester og bruksprøver kr 1820,-
  • 3- og 4-årstest i begge disipliner kr 2600,-

Klasser: Unghesttester og bruksprøver

Premiering: Hestene vises og premieres direkte uten rangering i henhold til revidert utstillingsreglement.

Utstilling 2023 / Norsk Varmblod

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Fysisk og digitalt Eliteskue avholdes  i år helgen uke 39. Fysisk arrangementssted er Sportgården, Tønsberg.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vår innmeldingsside før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

Det er mulighet for oppstalling. Bestilles separat på deltager.no.

  • 550 kr for døgnboks

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500.

Spørsmål: Rettes Anne Sophie Smogeli via email: [email protected] // tlf 97011157

Nærmere informasjon om tidsskjema vil bli lagt ut så snart vi har bedre oversikt over antall påmeldte i de ulike kategoriene. 

Det finnes to alternative planer.

1. All løsvisning lørdag og alle rideprøver søndag
2. Alle gangartsbetonte lørdag og alle sprangbetonte søndag (eller motsatt dag).  Dvs løsvisning og rideprøve samme dag.

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!