Ill2Utstilling Region 1 og 2 2016

Fotograf: Live Lie Bjørklund

Norsk Varmblod Region 1 & 2, Oslo, Akershus og Østfold ønsker velkommen til offisiell og avlsmeritterende utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert Engelsk Fullblod og hopper til Typegodkjenning som innehar sportsresultater. (Hopper til Typegodkjenning uten sportsresultater må vises under unghesttest.)

Utstillingen finner sted på Kalnes Videregående som ligger i Grålum i Østfold litt nord for Sarpsborg. Anlegget har alle fasiliteter og vi kan tilby dagbokser til hestene, samt noe å bite i for utstillerne.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2016 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. Ved Eliteskuet er det i år hele 40 000 kroner til føllvinnerne, sponset av Agria Dyreforsikring.

Vi håper å kunne tilby føllregistrering av årets føll på stedet og ber om at dere som ønsker dette gir beskjed ved påmelding.

Praktisk informasjon:

Dato: 6. august ca. klokken 09.00 Sted: Kalnes, Grålum

Dommere: Bente Tveita og Ulrika Jacobs (SE)

Påmeldingsfrist: 22. juli (Etteranmelding er mulig til og med 28. juli mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift). Ved avmelding innen 22. juli tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no, via lenken https://www.deltager.no/NVUtstilling2016Kalnes. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift: Alle klasser koster 500,- per hest. Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 750,-.

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), Vallaker (5 år og eldre med sportsresultater). Uoffisiell klasse for åringer. Typegodkjenning av hopper med sportsresultater.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstilller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: Dagbokser bestilles ved påmelding

Spørsmål rettes til [email protected] eventuelt på telefon: 99 56 31 19

Utstillingsinvitasjon i pdf-versjon kan leses og skrives ut her. Utstilling 2016 Norsk Varmblod Region 1 og 2

Vi tar forbehold om endringer i starttidspunkt og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at etteranmeldingsfristen har gått ut.

Velkommen til oss i august!

IllUtstilling1&2 2016