Norsk Varmblod Region 4. Buskerud, Vestfold og Telemark ønsker velkommen til offisiell og avlsmeritterende utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement. For hopper som ønsker typegodkjenning tilbyr vi bruksprøve med egen rytter og testrytter i dressur/sprang. Utstillingen finner sted på Vallermyrene Rideanlegg, Porsgrunn.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2016 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. Ved Eliteskuet er det i år hele 40 000 kroner til føllvinnerne, sponset av Agria Dyreforsikring.

Årets toårs spranghingst 2015 Heartland B (Heart Ache BS/Holland)  Oppdretter: Bente Tveita

Årets toårs spranghingst 2015
Heartland B (Heart Ache BS/Holland)
Oppdretter: Bente Tveita

Praktisk informasjon:

Dato: 17-18.9.16 kl 09.00

Sted: Vallermyrene Rideanlegg Leirgata 12, 3946 Porsgrunn

Dommere: Cecilia Walin og Bente Tveita

Testrytter: Therese Johansen

Påmeldingsfrist: 01.09.16. Etteranmelding til 08.09.16 med 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift. Ved avmelding innen 01.09.16 refunderes hele beløpet.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no, via lenken deltager.no/utstilling-region4-2016
Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift: Alle klasser koster 500,- per hest. Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 750,-.

Klasser: føll, toåringer, hopper (3 år eller eldre typegodkjenning og bruksklasser).

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse.Vinnerne innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstilller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: Muligheter for dagboks/døgnboks.

Spørsmål rettes til [email protected] eventuelt på telefon til:
Heidi Hasseleid tlf: 92456121
Grete Rinde tlf: 97619733

Vi tar forbehold om endringer i starttidspunkt og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at etteranmeldingsfristen har gått ut.

Velkommen til et hyggelig arrangement i Region 4.