Norsk Varmblod Region 7, Midt-Norge – i samarbeide med Norsk Ponniavlsforening – inviterer til utstilling med offisielle og uoffisielle klasser – med og uten bruksprøver – på Bruråk Ridesenter.

Offisiell utstilling for varmblods ridehest føll, Skjermbilde 2016-06-27 kl. 22.02.04unghester, hopper og typegodkjenning, samt 3- og 4-årstest for hopper, vallaker og hingster. Eldre vallaker (fem år og eldre) kan vises for offisiell bedømmelse.

Ponnier 4 år og eldre, som er registrert i NPA kan delta på tilsvarende NV 4 års test. Det vil også være mulighet for testrytter der dette er praktisk mulig. Ponnier 3 år som er registrert i NPA kan delta på 3-års- test, men uten ryttertest.

Utstillingen er kvalifiserende til NV Eliteskuet 2016 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. Ved Eliteskuet er det i år hele 40 000 kroner til føllvinnerne, sponset av Agria Dyreforsikring.

Skjermbilde 2016-06-27 kl. 22.02.19

Praktisk informasjon:

Dato: 27. – 28. August 2016

Sted: Bruråk Ridesenter, Bratsbergv. 515, Bruråk Gård, 7039 Trondheim

Dommere: Magne Lilleeng & Live Enerhaugen

Testrytter: Dina Haagensli

Kontaktperson: Solveig Sundfær, [email protected] eller 905 52 144

Påmeldingsfrist: 6. August 2016.
Ta kontakt med [email protected] om du har spørsmål.
Innbetaling innen 6. august til konto nr.: 1503.72.77425
(obs! merk innbetaling med hestens navn). Kvittering fremvises i sekretariatet.

Påmelding: Påmelding sendes til [email protected] eller pr. post til Norsk Varmblod, reg. Midt-Norge, v/Solveig Sundfær, Tine Bugges veg 3b, 7540 Klæbu.
Påmeldingsskjema finner du her

Påmeldingsavgift:
Kr. 1500,- for hester som skal eksteriørbedømmes/gå bruksprøve, typegodkjennes, og ponnier som skal gå 3 eller 4 års test.
Kr. 500,- for hester (føll, 1- og 2-åringer) uten bruksprøve.
Kr. 350,-  for uoffisiell bedømming/løshoppingskonkurranse (medlemskap ikke påkrevd).

Klasser: Offisiell utstilling for varmblods ridehest føll, unghester, hopper og typegodkjenning, samt 3- og 4-årstest for hopper, vallaker og hingster. Eldre vallaker (fem år og eldre) kan vises for offisiell bedømmelse.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstilller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: Dagbokser bestilles ved påmelding.

Spørsmål rettes til: [email protected] eventuelt på telefon: 917 94 7 89.

Utstillingsinvitasjon i pdf-versjon kan leses og skrives ut her.

Vi tar forbehold om endringer i starttidspunkt og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at etteranmeldingsfristen har gått ut.

 

Skjermbilde 2016-06-27 kl. 22.01.50

                                            Velkommen til oss i august!