Norsk Varmblod Region 3 Hedmark og Oppland ønsker velkommen til offisiell utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert Engelsk Fullblod og hopper til Typegodkjenning som innehar sportsresultater. Utstillingen finner sted på Stav i Tretten

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2017 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Dato: 13 august ca. klokken 09.00

Sted: Stavsplassen, Kongsvegen, 1638 Tretten.

Dommere: Guri Haarr og Bente Tveita. Skriver og dommeraspirant er Henriette Brekke.

Påmeldingsfrist: 1 august 2017. (Etteranmelding kun hvis kapasitet, mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift). Ved avmelding innen 16. juli tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift: Alle klasser: kr. 600,-  Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: Må bestilles ved påmelding.

Kiosk: Det er kiosk på stedet.

Spørsmål: [email protected] eventuelt på telefon: 95282711

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Følg også med på hjemmesiden og Facebook for informasjon.

Velkommen til oss i august!