Utstilling 2017 Region Midt-Norge – Fræna

Du er her:/, Region Midt/Utstilling 2017 Region Midt-Norge – Fræna

Norsk Varmblod Region Midt-Norge ønsker velkommen til offisiell utstilling, unghesttest og bruksprøve eldre hopper og vallaker for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert Engelsk Fullblod og hopper til Typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Fræna i Møre og Romsdal.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2017 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

 

Praktisk Informasjon

Dato: 26-27 august ca. klokken 08.00

Sted: Fræna, Møre og Romsdal.

Dommere: Magne Lilleng (kommer tilbake med dommer nummer to).

Påmeldingsfrist: 11 august 2017 (Etteranmelding kun hvis kapasitet, mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift). Ved avmelding innen 26. juli 2017 tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift: Alle eksteriørklasser: kr. 600,- Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-
Unghesttest for 3- og 4-åringer inkl. eksteriør 1600,-
Bruksprøve eldre hopper og vallaker (5 år og eldre) 1600,-

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater, unghesttest for 3- og 4-åringer, gang og sprang, i tillegg til bruksprøve for eldre hopper og vallaker (5 år og eldre).

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på stambok@norskvarmblod.no hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Kiosk: Det er kiosk på stedet.

Oppstalling: 
Dagboks: 400,-
Helgeboks: 600,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert 500,-

Spørsmål: Rettes til Katrine Brødreskift på mail stallelvira@yahoo.no eventuelt per telefon 91794789

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Følg også med på hjemmesiden og Facebook for informasjon.

Velkommen til oss!

2017-07-04T09:23:56+02:00 4. juli 2017|Nyhetsarkiv, Region Midt|