Utstilling og unghesttest – Region MIDT – Fræna

Du er her:/, Region Midt/Utstilling og unghesttest – Region MIDT – Fræna

Norsk Varmblod Region MIDT ønsker velkommen til offisiell utstilling, unghesttest og bruksprøve for eldre hopper/vallaker som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Fræna 25. august 2019.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2019 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: Søndag 25. august 2019, nærmere program kommer.

Sted: Fræna, Møre og Romsdal

Dommere: Magne Lilleeng og Line Molværsmyr

Testrytter: Kommer

Påmeldingsfrist:  14. august 2019

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 600,-
  • Unghesttest 3- og 4-åringer: 1600,-
  • Bruksprøve eldre hopper og vallaker: kr 1600,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-

Klasser: Føll, 2-åringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater, unghesttest, bruksprøve for eldre  hopper og vallaker

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på stambok@norskvarmblod.no hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

  • Dagboks kr. 300,-
  • Pr døgn kr. 400,- (begrenset mulighet og forbeholdes de med lengst reisevei)

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-

Spørsmål: Rettes Carina Asper på ckheimgard@gmail.com eller tlf 95 84 08 40

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!

2019-07-30T10:27:13+02:00 24. juli 2019|Nyhetsarkiv, Region Midt|