Norsk Varmblod Region 6 ønsker velkommen til offisiell utstilling, unghesttest og bruksprøve eldre hopper og vallaker for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Karmøy.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2018 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato:

  1. september: kurs i mønstring og forberedelser til utstillingen
  2. september: Utstilling og unghesttest/bruksprøve.

Nærmere program kommer.

Sted: Torvastad Ridesenter, Nord Karmøy Rideklubb, Vikshålandsvegen 90, 4262 KARMØY

Dommere: Guri Haar og Bente Tveita

Testrytter: Anniken Eide (dressur og sprang)

Påmeldingsfrist:  26. august 2018. Etteranmeldelse kun hvis kapasitet, mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift).

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

Alle eksteriørklasser: kr. 600,-

Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-
Unghesttest for 3- og 4-åringer inkl. eksteriør 1600,-
Bruksprøve eldre hopper og vallaker (5 år og eldre) 1600,-

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater, unghesttest for 3- og 4-åringer, gang og sprang, i tillegg til bruksprøve for eldre hopper og vallaker (5 år og eldre).

Merk at det gjennomføres en åpen klasse som er åpen for alle raser raser.  

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Kiosk: Det er kiosk på stedet.

Oppstalling (mulig fra fredag): 

For oppstalling, ta kontakt med Odd Inge Vikshåland tlf 95069788

  • Dagboks kr  250,-
  • Pr døgn kr 400,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-

Spørsmål: Rettes til Kjersti M Fagerheim via email [email protected] tlf 45470203, eller Gry Kristin Karlson på tlf 4860 1419

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod Midt Norge sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!