Norsk Varmblod Region 8, Sør ønsker velkommen til offisiell utstilling for føll, toåringer og  eldre hopper som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted hos Stall Dille søndag 26. august.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2018 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: Søndag 26. august 2018. Nærmere program kommer.

Sted: Stall Dille, Stemlandveien 4, 8250 Valnesfjord.

Dommer: Magne Lilleeng

Påmeldingsfrist:  16. august 2018.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 600,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: Dagboks kr. 400,- 

Spørsmål: Rettes Carolin Dille tlf 47656744.

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod Midt Norge sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!