Norsk Varmblod Region NORD ønsker velkommen til offisiell utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen vil ha rute fra Tromsø til Bardu 28. august 2021.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2021 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 28. august 2021, nærmere program kommer.

Sted: Mobil bedømning – fra Tromsø til Bardu

Dommere:

  • Guri Haarr

Påmeldingsfrist:  20. august 2020

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 680,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 980,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Premiering: Ettersom dette er en «mobil» bedømning vil det ikke bli foretatt rangering eller utnevnt klassevinnere. Avtale om sted man ønsker at dommer skal komme til avtales med Silje Marie Fagertun Kristiansen. Bedømmelse av hesten (og selvfølgelig både protokoll og sløyfe) utleveres etter visning.

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål: Rettes Silje Marie Fagertun Kristiansen via email: [email protected] // tlf 45809958

Vi gleder oss til å se dere og håper vi skal få til et bra arrangement. Starttidspunkt og reiserute for utstillingen kan endres avhengig av antall påmeldte hester og føll.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!