Norsk Varmblod Region VEST ønsker velkommen til offisiell utstilling og unghesttester for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted hos Skudnes Ridesenter 12. september 2021.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2021 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 12. september 2021, nærmere program kommer.

Sted: Skudnes Ridesenter, Karmøyveg 861, 4280 Skudneshavn

Dommere:

  • Guri Haarr

Påmeldingsfrist:  31. august 2020

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 680,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 980,-
  • Unghesttester og bruksprøve: kr 1680,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper, unghesttester og bruksprøve for eldre hopper

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Sponsorer: Felleskjøpet og Horse and You

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på stambok@norskvarmblod.no hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

  • Dagboks kr 250,-
  • Døgnboks kr 400,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-

Ta kontakt med Kari Lise Vik, tlf 95177541.

Spørsmål: Rettes Kari Lise Vik via email: region@norskvarmblod.no // tlf 95177541

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!