Norsk Varmblod Region 8 Nord ønsker velkommen til utstilling på Nord Norsk Hestesenter i Målselv. Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet for føll, toåringer og hopper etter gjeldende avlsplan.

Praktisk Informasjon:

Sted: Nord Norsk Hestesenter, Målselv

Tid: Start kl. 17.30, Nærmere program kommer.

Dommer: Guri Haarr

Påmeldingsfrist:  09.09.2018.

Påmelding: Send mail til region8@norskvarmblod med navn på eier, hest/føll, reg. nummer og klasse.

Påmeldingsavgift: Alle eksteriørklasser: kr. 600,-

Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på kr. 900,-
Betaling: til konto 1503.87.19065, eller med Vipps; 123816.

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper,

Premiering: Alle utstilte hester klassifiseres. Premiering av hopper skjer på bakgrunn av kvalitetsklasse. Vinner innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes etter rangering i henhold til avlsplan.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV i inneværende år. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar gyldig medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål: Rettes Silje Fagertun Kristiansen tlf 458 09 958.

Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Følg med på Norsk Varmblod sin Facebookside for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling.